Dolar 32,7495
%-0.06
Euro 35,0447
%-0.13
Altın 2.438,910
%-0.78
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gökçek, belediyeyi belediye Gökçek'i sildi

Gökçek, belediyeyi belediye Gökçek'i sildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan 28 Ekim'de istifa eden Melih Gökçek aktif şekilde kullandığı Twitter hesabının bilgilerini güncelleyerek Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni sildi. Gökçek’in ismi belediye sitesinden de kaldırıldı.

  • Ege Postası
  • 01.11.2017 - 17:04

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan 28 Ekim’de istifa eden Melih Gökçek, aktif olarak kullandığı Twitterhesabındaki profil bilgilerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni sildi. Gökçek’in bilgilerinin konum kısmında Ankara Büyükşehir Belediyesi yer alırken, internet sitesi kısmında da belediyenin sitesindeki özgeçmişinin linki bulunuyordu. Melih Gökçek istifasının ardından mevcut bilgileri bir süre kaldırmamıştı.

SİTEDEN DE KALDIRILDI

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin http://www.ankara.bel.tr/ adresli internet sitesindeki “Belediye Başkanımız İ. Melih Gökçek” kısmı da kaldırıldı. Sitedeki kısımda Gökçek’in özgeçmişi, fotoğraf albümü, kişisel internet sitesi ile Twitter hesabı gibi bilgiler bulunuyordu. Kullanıcılar bu kısımdan Melih Gökçek’e mesaj da gönderebiliyordu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinin yeni (üstte) ve eski hali.

Gökçek kararı 2015'te verildi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.