Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi İzmir’de ‘gizli kongre’: O isim yeni il başkanı oldu

Gelecek Partisi İzmir’de ‘gizli kongre’: O isim yeni il başkanı oldu

Suların bir türlü durulmadığı Gelecek Partisi İzmir’de bugün yapılan gizli bir il kongresi ile yeni il başkanı seçildi. Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen kongrede başkanlık için mevcut İl Başkanı Serhat Şener ile İletişim ve Medya Sorumlusu Cüneyt İşçilik yarıştı. Oylamanın ardından Cüneyt İşçilik yeni il başkanı oldu.

  • Ege Postası
  • 11.10.2020 - 19:39

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Geçtiğimiz haftalarda istifa krizleriyle gündeme gelen Gelecek Partisi İzmir’de sular durulmuyor. İl Başkanı Serhat Şener ile ilçe başkanları arasındaki sorunlarla gündeme gelen Gelecek Partisi’nde istifa iddiaları geçtiğimiz haftalarda İzmir gündemine oturmuştu. Gaziemir, Torbalı, Karabağlar ve Karaburun ilçe başkanlarının istifasının ardından gözler gerçekleştirilmesi planlanan il kongresine çevrilmişti.

Edinilen bilgilere göre; Gelecek Partisi İzmir İl Kongresi bugün partinin İzmir İl Başkanlığı’nda basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Başkanlık için mevcut İl Başkanı Serhat Şener ve İletişim ve Medya Sorumlusu Cüneyt İşçilik yarıştı.

131 delegenin oy kullandığı kongrede 7 oy geçersiz sayıldı. Kongrede Serhat Şener 59 oy alırken Cüneyt İşçilik 65 oy alarak altı oy farkla Gelecek Partisi İzmir yeni İl Başkanı oldu.

Kongrede tüm ilçe başkanları Büyük Kongre Delegesi olarak yazıldığı öğrenildi.

Altı ay içerisinde iki il başkanı değişen Gelecek Partisi İzmir’de yeni il başkanının ilçe yönetimleri ile uyumlu çalışıp çalışmayacağı ise merak konusu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.