Dolar 32,3801
%-0.13
Euro 34,7511
%-0.15
Altın 2.408,810
%-1.08
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’in CHP’li aday adaylarından demokrasi dersi

Gaziemir’in CHP’li aday adaylarından demokrasi dersi

Belediye başkanlığı için CHP’den aday adayı olanlarla Gaziemir.net’in düzenlediği forumda bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “60 yıl sonra iktidara geldiğimiz Gaziemir’i sosyal belediyeciliğin kalesi yaptık. 30 yıldır vaat edilen projeleri hayata geçirmenin, Gaziemir’in geleceğini şekillendirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 18.12.2013 - 12:41
İZMİR - Gaziemir Belediye başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olanlar kentte yayın yapan Gaziemir.net’in düzenlediği organizasyonda bir araya geldi. Gaziemir.net yazarlarından Ahmet Çipli’nin moderatörlüğünde bir araya gelen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve aday adayları kendilerini tanıtarak, projelerini anlattılar ve soruları cevapladılar. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve sorularıyla aday adaylarını terlettikleri forumda, aday adayları Gaziemir’de CHP bayrağının dalgalanmaya devam etmesi için birlik bütünlük içinde mücadele edeceklerinin altını çizdiler.

‘Cesur yürekli Başkan’
Aday adaylarıyla birlikte vatandaşın karşısına çıkan ve salondaki coşkulu kalabalık tarafından ‘Cesur yürekli Başkan’ diye karşılanan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol şunları söyledi: “60 yıl sonra iktidara geldiğimiz Gaziemir’in kaderini değiştirdik. 30 yıldır vaat edilen ancak gerçekleştirilemeyen projeleri hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gaziemir’in gelecek 20 yılını şekillendirdik. Kentimizin en büyük ihtiyacı belediye hizmet binasını yaptık. Kente üniversite kazandırdık. Hastane getirdik kentimize. Kente kazandırdığımız şantiyelerimizle tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. Kentteki yeşil alan miktarını 4,5 yılda ikiye katladık. Park sayısını 143’e çıkardık. 3 parkta otomatik sulama varken bugün 34 parkta otomatik sulama yapıyoruz. Belediyemizin mallarını satmayarak, belediyemizi mal sahibi yaptık. ‘Hayata ve hayallere dokunan belediye’ sloganıyla geliştirdiğimiz sosyal projelerimizle fark yaratıyoruz. İnsan hayatının aşamalarını eksen aldığımız yönetim felsefemizle doğum öncesinden, yaşamın son anına kadar halkımızın yanınızdayız. Bir kentin fiziki gelişimiyle birlikte, o kentte yaşayan insanların yaşam kalitelerini yükseğe çekmek gerektiği inancıyla kültür ve tarih alanında çalışmalar yaptık. Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentlerin hızla gelişeceği anlayışı ve insan odaklı hizmet felsefesiyle hayatlara dokunuş adını verdiğimiz sosyal projelerimizi hayata geçirdik. GAZİGEM’le 3 bin öğrencimize eğitimde fırsat eşitliği sağlıyoruz. Sağlık alanında hayata geçirdiğimiz projeler devlete bile örnek oluyor. Cv Bank’la, Semtevleriyle, İyilik Bankası’yla, evde bakım, hoş geldin bebek, cenaze ve taziye hizmetlerimizle sosyal belediyeciliği yerleştirdiğimiz Gaziemir’de yaşamın her anında vatandaşlarımızın yanındayız. Altyapıdan eğitime, kültür sanattan tarihe, sağlığa kadar vatandaşlarımızın hayatlarına dokunuyoruz”

‘Bu kente hizmete sevdalıyım’
Doğup büyüdüğü yaşadığı Gaziemir’e belediye başkanı olmaya lise yıllarında karar verdiğini söyleyen Başkan Şenol, “Ben bu kente sevdalıyım. Bu kentte hizmet etmeye sevdalıyım. Her konuda mütevazi olurum ancak yerel yönetim konusunda mütevazi olmam. Çünkü 25 yılımı yerel yönetime adadım. Ben bu işin uzmanı olmuşum. Ben CHP kültürüyle yoğrulmuşum. CHP’li başkanın, aday adayının ayakları yere basmalı, yapamayacağı işlerin sözünü vatandaşa vermemeli” diye konuştu.



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.