Dolar 32,2029
%0
Euro 35,0736
%0.19
Altın 2.521,060
%0.81
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da Öğretmenler Günü coşkuyla kutlanıyor

Foça'da Öğretmenler Günü coşkuyla kutlanıyor

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Foça ve Yenifoça'da okullara giderek eğitimcilerin Öğretmenler Gününü kutladı.

  • Ege Postası
  • 24.11.2015 - 11:52
Okul ziyaretlerine sabah erken saatlerde başlayan Başkan Demirağ Yeni Foça, Foça,Bağarası,Gerenköy'de öğretmenler ve öğrencilerle buluştu.

Başkan Demirağ kısa bir konuşma yaparak eğitimcilerin öğretmenler gününü kutladı. Sıcak ve samimi şekilde devam eden ziyarette öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti okul bahçesinde oynayan çocuklarla sıcak ve samimi bir şekilde sohbet etti. .
Eğitimcilerle birlikte sohbet eden Başkan Demirağ konuşmada ülkenin temel taşları olan öğretmenlerin ne kadar kutsal bir görev icra ettiğini vurguladı.” Tüm öğretmenlerimizin Öğretmen Günleri kutlu olsun Büyüklerin ellerinden Küçüklerin gözlerinden öper ölmüş olanlarında mekanı Cennet olmasını dilerim “ dedi.




Başkan Gökhan Demirağ, Öğretmenler Gününü Kutladı
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki tüm okulları ziyaret etti. Başkan Demirağ, eğitim personelinin, öğretmenler gününü kutladı.
Necla Midilli Merkez Ortaokulu öğretmenleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a eğitime yaptığı hizmetler ve kutlama ziyareti için “türkü”yle teşekkür etti. Başkan Demirağ, “Yağmur Yüreklim” isimli türküyü öğretmenlerle birlikte söyledi.

Bu çok anlamlı jestten dolayı duygulanan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Vatanımızın her köşesinde görev yapan fedakar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, esenlikler ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça’daki tüm okullara verdikleri desteğin süreceğini ifade etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.