Dolar 32,2013
%0
Euro 35,0540
%0.13
Altın 2.519,660
%0.76
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fitöz süreci ilk kez anlattı!

Fitöz süreci ilk kez anlattı!

AK Parti Bayraklı’da teşkilatın büyük bir bölümünün desteğini alarak adaylık için yola çıkan Metin Fitöz, süreci ilk kez anlattı.

  • Ege Postası
  • 13.12.2014 - 12:15
EGE POSTASI - AK Parti İzmir’de ilçe kongreleri yapılmaya devam ederken, gözler parti içi tartışmaların ve küslüklerin en fazla olduğu ilçe olan Bayraklı’ya çevrildi. 21 Aralık’ta yapılacak kongre öncesi ilçede aday krizi yaşanıyor. Bayraklı’da Genel merkez ve il başkanlığı  mevcut Başkan Yakup Gülcan’la devam edilmesinden yana… İlçede aktif siyaset yapan birçok isim İlçe eski Başkan Yardımcısı Metin Fitöz’ün aday olarak kongrede çıkması konusunda uzlaştı. Fitöz etrafında birleşen ekipten bir heyet İzmir Koordinatörü Eskişehir Milletvekili Salih Koca ile Ankara’da bir araya gelirken kriz henüz aşılamadı.

İlçede teşkilatın önemli bir bölümünün desteğini alarak yola çıkan Fitöz, Ege Postası’na özel açıklamalarda bulundu. Çıkış noktalarının Bayraklı’da küskünleri toparlamak ve seçimde birinci parti çıkmak olduğunu ifade eden Fitöz,  süreçte yaşananları anlattı.

Fitöz şunları söyledi;
“Oturduk arkadaşlarımızla birlikte yol güzergahı çizdik. Partimize zarar verecek bir hareket yapmayalım dedik. Mevcut bir ilçe başkanımız var. Onu ezmememiz lazım diyerek önce ona gittik.  İstişare yaptık. Bize “ben göreve geldiğimde yönetime adam bulamadım. Kahveden 3 kişiyi aldım yazdım” dedi. Biz şaştık kaldık.

GÜLCAN ÜÇ DEFA İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

Sonra il başkanlığına  gittik. İl Başkanımızla görüştük. İl başkanımızın bile bilmediği çok şeyler olduğunu gördük. ‘İlçe başkanımız Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası 3 kere istifa dilekçesi verdi. Her sıkıştığında ayrılacağını açıklayan biriyle yola devam edilmemeli’ dedik. Ağabeylik yapacağımı düşündüğüm için göreve aday oldum” dedik.

DELİCAN GÖREVİ GERİ ALDI
Bize İl başkanımız ‘siz çalışmanızı yapın. Ankara’nın da iznini alın’ dedi. Bu görüşmeden kısa bir süre sonra İl Başkanı sosyal medyadan aday olarak Yakup Gülcan’ı açıkladı. Aradık sonra bize “Sosyal medyadan yazıyı geri çektim, görevi geri aldım “dedi. Sonra Ankara’ya gidip koordinatör vekilimizle bir araya geldik.

Durumu anlattık.  Kurulduğundan beri partiye emek verenleri kucaklamak istiyoruz. Yeni isimleri de partiye katacağız ama önce teşkilatı toparlamak gerek. Mahalle başkanları, kanaat önderleri de bize destek veriyor. 23 mahalle başkanına haber yolladık, toplantı yapalım diye…23 Mahalle temsilcisi de katılacağını açıkladı ancak sonra telefonla aranmışlar katılmamaları için. Yinede 17 mahalle başkanı geldi.Bizim gibi düşünüyorlar ” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.