Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Figen Avcıoğlu Büyük İzmir TV'de

Figen Avcıoğlu Büyük İzmir TV'de

Büyük İzmir TV yeni yayın dönemine hazırlanırken güçlü bir ismi kadrosuna kattı. Figen Avcıoğlu yeni yayın döneminde İzmir’i yakından ilgilendiren konu ve konuklarla Büyük İzmir izleyicilerinin karşısında olacak.

  • Ege Postası
  • 08.09.2022 - 15:17

EGEPOSTASI-  Yaklaşık 1 yıl önce yayın hayatına başlayan Büyük İzmir Web TV siyaset ve tartışma programlarının vazgeçilmez adresi oldu. 

Büyük İzmir TV yeni yayın dönemine iddialı isimlerle hazırlanırken, kadrosuna da tecrübeli spiker Avcıoğlu’nu katarak güçlendi. Avcıoğlu’nun sunumuyla haftaiçi İzmir’i yakından ilgilendiren konu ve konuklarla Büyük İzmir izleyicisinin karşısında olacak. 

Figen Avcıoğlu kimdir?

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olan Avcıoğlu halen Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde eğitimine devam etmektedir. Sırasıyla Radyo Class haber spikerliği, Sky TV ve SKY radyoda haber spikerliği, TGRT pazarlama kanalı reklam seslendirme ve ekran önü. TV8 haber merkezi ve program sunuculuğu, TR35 TV’de Gün Ortası bültenlerini sunmuştur. Ayrıca haber merkezinde görev almıştır.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.