
Fethiye’de sağanak yabancı bir turistin eğlencesi oldu
Muğla'nın Fethiye ilçesinde etkili olan yağmur, yabancı bir turistin eğlencesi haline dönüştü. Suyla dolan caddede deniz yatağına uzanan bir turist içeceğini yudumlayıp, anın keyfini çıkarırken o anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı.
- Ege Postası
- 29.09.2025 - 21:29
- Güncelleme: 29.09.2025 - 21:50
Ölüdeniz Mahallesi’nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Hisarönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi suyla doldu. Yabancı bir turist o anları keyfe dönüştürdü.
Elinde karton bardakta içeceğiyle deniz yatağına uzanıp, kendisini suya bıraktı ve vatandaşın da yardım etmesini bir süre kabul etmedi. Yağışın sürmesine aldırış etmeyen turistin rahat tavırları ve yağmur suları içindeki görüntüsü, renkli anlar oluşturdu. Çevredekiler, turistin o anlarını cep telefonu ile görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı. Görüntüler, kısa sürede ilgi gördü. (DHA)
Fethiye’de sağanak yabancı bir turistin eğlencesi oldu pic.twitter.com/lvhcdfLJ5u
— Egepostası (@egepostasicom) September 29, 2025
Yorum Yazın