Dolar 50,1498
▼ %0.2
Euro 55,9212
▼ %-0.62
Altın 6.556,394
▼ %-0.6
Bist-100 11.482,60
▼ %1.32

Pzt

2° -8°

Sal

0° -12°

Çar

3° -3°
Esrarengiz olay: İki köy arasında 6 kişinin cansız bedeni bulundu!

Esrarengiz olay: İki köy arasında 6 kişinin cansız bedeni bulundu!

Van'ın Özalp ilçesinde Yukarı Turgalı ile Aşağı Turgalı köyleri arasında 6 mülteciye ait olduğu belirtilen cansız bedenler bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri inceleme başlatırken, iki köyün giriş ve çıkışları kapatıldı.

  • Ege Postası
  • 08.11.2026 - 18:07

Van'ın Özalp ilçesinde iki köy arasında bulunan 6 cansız beden, bölgede hareketliliğe neden oldu. Mültecilere ait olduğu belirtilen cenazeler, köylülerin dikkati sayesinde fark edildi. Olayın bildirilmesi üzerine jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

KÖYLÜLER MUHTARA HABER VERDİ

Amida Haber'in aktardığına göre, Yukarı Turgalı ile Aşağı Turgalı (Ahruk) köyleri arasında cansız bedenleri gören köylüler, durumu Yukarı Turgalı Köyü Muhtarı Dündar Taylan'a bildirdi. Taylan da ihbar üzerine jandarmaya haber verdi.

Bölgeye ulaşan ekipler, bulunan 6 kişinin cansız bedeniyle ilgili inceleme başlattı.

İKİ KÖYÜN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI KAPATILDI

Amida Haber'e konuşan Muhtar Dündar Taylan, köylülerin kendisini arayarak bölgede cenazeler bulunduğunu söylediğini ve bunun üzerine jandarmaya bilgi verdiğini belirtti.

Jandarmanın olay yerindeki çalışmaları devam ederken, incelemeler kapsamında Yukarı Turgalı ve Aşağı Turgalı köylerinin giriş ve çıkışlarının kapatıldığı bildirildi.

Cansız bedenleri bulunan kişilerin kimlikleri ve ölüm nedenleri henüz belirlenemezken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.