Dolar 32,7764
%0.03
Euro 35,0343
%-0.16
Altın 2.447,350
%-0.43
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski eşini, kızının önünde defalarca bıçakladı

Eski eşini, kızının önünde defalarca bıçakladı

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, cezaevinden çıkan Şahin S., çocuklarını görmek üzere gittiği evde eski eşi Sema Öztürk'ü bıçakla ağır yaralayarak kaçtı.

  • Ege Postası
  • 03.04.2013 - 09:50

İZMİR Olay, bugün saat 02.00 sıralarında, Küçük Çiğli Mahallesi 8786/12 Sokak 22 numarada meydana geldi. İnşaat işçisi 48 yaşındaki Şahin S., 4 çocuğunun annesi 33 yaşındaki Sema'dan bir süre önce boşandı. Şahin S. uyuşturucu kullanmak suçundan cezaevine girdi, boşandığı eşi de 41 yaşındaki Ersin Öztürk'le evlendi, çocuklarını yanına alarak yeni bir hayata başladı.

Şahin S. cezaevinden bir ay önce tahliye oldu. Çocuklarını görmek istediğini söyleyen Şahin S. dün gece, eşi Ersin çalışmak için İstanbul Şile'ye gittiği için 4 çocuğuyla kalan Sema Öztürk'ün evine gitti. Eşi Ersin Öztürk, bir hafta önce çalışmak için İstanbul Şile'ye gittiği için evde çocuklarıyla yalnız olan Sema Öztürk ile boşandığı Şahin S. arasında tartışma çıktı. Şahin S., Sema Öztürk'ü dövmeye başlayınca, evdeki çocuklar uyandı. 

Sema Öztürk'ün en büyük çocuğu 13 yaşındaki İlayda S., annesini kurtarmak için babası Şahin S.'ye engel olmak istedi. Bu kez Şahin S. eline geçirdiği ekmek bıçağı ile Sema Öztürk'e saldırarak çocuklarının gözü önünde onu defalarca bıçaklayarak kaçtı.

İlayda ve kardeşlerinin komşulardan yardım istemesiyle çağrılan ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sema Öztürk, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kızı İlayda’nın bir an olsun yalnız bırakmadığı Sema Öztürk'ün sırtından ve göğsünden 5 bıçak darbesi aldığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Polis, eski eşini bıçakla ağır yaraladıktan sonra kaçan Şahin S.'nin yakalanması için çalışma başlattı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.