
Eski adaydan Kalkan'a destek
AK Parti Karabağlar’da Kalkan’a selefinden destek geldi. Adaylığının açıklanmasıyla AK Parti Karabağlar’da muhalif tepkilere hedef olan Necip Kalkan’a, 2009 adayı Sıddık Topaloğlu’ndan destek geldi. Topaloğlu AK Parti Karabağlar teşkilatında Necip Kalkan’a yönelik muhalefete göndermede bulunarak ‘bana yapılanları benden sonraki kişiye de yapmaya çalışmayın. Dünkü manzarayı herkes gördü. Benden dost uyarısı, aklınızı başınıza alın’ çağrısında bulundu.
- Ege Postası
- 26.01.2014 - 14:35
KARABAĞLAR PANKARTI YOK!
İzmir’in en büyük ilçesi Karabağlar’da AK Parti teşkilatının belediye başkan adayı Necip Kalkan’a olan mesafesi Binali Yıldırım’ın 30 ilçenin adayını toplu halde tanıttığı toplantıda tribünlere de yansıdı. Birçok ilçe adayı ile ilgili tribünlerde pankartlar açılırken, Karabağlar’la ilgili tek bir pankartın olmaması dikkat çekti.


KALKAN’A DESTEK SELEFİNDEN
Necip Kalkan’ın adaylığına yönelik parti içindeki huzursuzluğun seçimin sonucuna olumsuz yansımasından endişe eden isimlerse bu duruma tepkili. 2009 AK Parti Karabağlar adayı olan ve seçimde CHP adayı Sıtkı Kürüm’e karşı yarışı kaybeden Sıddık Topaloğlu sosyal medya üzerinden ‘dost uyarısı’ anlamında mesajlar verdi. ‘Ben önemli değildir, biz önemliyiz diye defalarca yazdım bu sadece kendim için değildi’ hatırlatmasında bulunan Topaloğlu ‘Biz kazanmalıyız. Bizden kim uygun görülmüşse onunla kazanmalıyız. Çok kurnaz sanmayın kendinizi...Kedi her zaman pilav yemez. Bir daha söylüyorum aklınızı başınıza alın.. Kim kaybederse kaybetsin hep siz kazanamazsınız.. Bak artık birisi dur der size.. Benden söylemesi.. Herkese aynı numara yapılmaz. Herkes aklını başına alsın . Bana yapılanları benden sonraki kişiye de yapmaya çalışmayın. Dünkü manzarayı herkes gördü. Benden dost uyarısı, aklınızı başınıza alın’ çağrısında bulundu.
.jpg)
.jpg)
Yorum Yazın