Dolar 39,1764
%-0.13
Euro 44,7543
%0.09
Altın 4.228,190
%1.91
Bist-100 9.017,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eşi hastanede doğum yaparken, kendisi asansörde can verdi

Eşi hastanede doğum yaparken, kendisi asansörde can verdi

Burdur'da eşini doğum için yattığı hastanede görmeye giden İsmail Akyaz (39), asansörde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen İsmail Akyaz, tedaviye alındığı hastanede 3 gün sonra yaşamını yitirdi.

  • Ege Postası
  • 29.05.2025 - 20:11

Burdur'daki KYK yurdunda teknik personel olarak çalışan İsmail Akyaz, 3 gün önce 2'nci çocuğunun doğumu için yattığı Burdur Devlet Hastanesi'ndeki eşini görmeye geldi.

Saat 23.00 sıralarında hastanedeki asansöre binen İsmail Akyaz, fenalaşıp yere yığıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra fark edilen Akyaz'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. İlk müdahalenin ardından Antalya'daki özel hastaneye sevk edilen Akyaz'a stent takıldı.

Daha sonra Antalya Şehir Hastanesi'nin yoğun bakım servisine sevk edilen Akyaz, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Akyaz'ın cenazesinin Kozluca köyünde toprağa verileceği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.