Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erol: Başkanım ama haberim yok!

Erol: Başkanım ama haberim yok!

CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Üyesi İsmet Güven’in bir diğer üye Mustafa Karagöz’e evinin önünde yumruk atıp daha sonra zorla istifa dilekçesi yazdırması iddiası parti içinde şok etkisi yarattı. İl yönetim kurulu toplantısında da masaya yatırılan olaydan haberdar olmadığını ifade ederek şaşırtan İl Disiplin Kurulu Başkanı Şener Erol, esti gürledi.

  • Ege Postası
  • 16.10.2014 - 22:06
HABER SERVİSİ -  CHP İzmir’de il disiplin kurulu üyeleri İsmet Güven ve Mustafa Karagöz arasında yaşandığı öne sürülen skandal olay parti içinde gündeme oturdu. Güven’in toplantılarda verdiği kararlardan memnun olmadığı gerekçesiyle Karagöz’e evinin önünde yumruk atttığı ve daha sonra baskıyla istifa dilekçesi yazdırdığı iddiası parti içinde bomba etkisi yarattı.

Olaydan haberdar olan il disiplin kurulu üyelerinin devreye girmesiyle Karagöz’ün olayı anlattığı ve baskıyla istifa dilekçesi yazdığını öne sürdüğü şikayet dilekçesi il başkanlığına teslim edilmişti. İl yönetimi akşam saatlerinde gerçekleştirdiği toplantısında yaşanan olaya tepki göstermişti.

EROL: BAŞKANIM HABERİM YOK
İl disiplin kurulu üyeleri arasında yaşanan ve il başkanlığına da taşınan olaydan haberdar olmadığını ifade ederek şaşırtan İl Disiplin Kurulu Başkanı Şener Erol, esti gürledi. Erol, “Hayretler içerisindeyim. Olayın muhatapları, İl başkanı, il sekreteri, disiplin kurulu üyeleri bana yaşananlarla ilgili bilgi vermiyor. Disiplin kurulu başkanıyım olaydan haberim yok. Bu nasıl iş...En vahimi 50 yaşında bir adam baskı altında nasıl istifa dilekçesi yazar. Çocuk musun sen. Nasıl bir baskı ki dilekçeyi imzalarsın.Başına gelen bir olayı disiplin kurulu başkanına anlatmayan Mustafa Karagöz’ün tutumu saygısızlık.İsmet Bey gerçekten böyle bir şey yapmışsa bu da kabul edilemez. Bir insana nasıl zorla baskıyla istifa dilekçesi imzalatılır. Tüzük yönetmelik yasa neyse o yapılır. İl yönetimi disiplin kurulu üyesini yargılayamaz. Bizi Yüksek Disiplin Kurulu bağlar. Ben kimseyi bir yere şikayet etmem. Bilgim dışında gelişen bir olay.Mustafa kurula yedek üyeden geldi. Tüzüğü yönetmeliği bilseydi, dilekçeyi il başkanlığına değil YDK’ya vermesi gerektiğini bilirdi” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.