
Eroğlu: Artık kazanma zamanımız geldi
TFF 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda lider Ümraniyespor'a 2-0 yenilerek galibiyet özlemi 6 karşılaşmaya yükselen Altınordu yarın evinde Gazişehir Gaziantep FK karşısında çıkış arayacak.
- Ege Postası
- 30.11.2017 - 13:09
Bornova Stadı'nda oynanacak 14'üncü haftanın açılış maçı saat 18.00'de başlayacak. Bilet fiyatları VIP 30 TL, ev sahibi ekip seyircisi için 15 TL, konuk seyirci için 10 TL olarak belirlendi. Kırmızı-lacivertlilerde cezalı ön libero Oğulcan, tedavileri süren sağ bek Kerim Alıcı, sol bek Ali Mert ve kaleci Ali Emre yok.
İyileşerek takımla çalışmalara başlayan kaleci Erce, kadroya dahil edildi. Genç file bekçisinin görev almayacağı ancak takımın motivasyonunu artırmak için kulübede yer alacağı belirtildi. "Artık kazanma zamanımız geldi" diyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Son haftalarda iyi futbol oynuyoruz ancak bunu skora yansıtamıyoruz. Girdiğimiz pozisyonları sonuca çevirmeliyiz. Rakibin durumundan daha önemli olan bizim neler yapacağımız. Evimizdeki bu karşılaşmayı kazanmamız gerekiyor" dedi. (DHA)
5. İzmir Kupası'na doğru
Altınordu Sportif Etkinlikler Yönetmeni Umut Köse, futbolda 12 yaş altı takımlarının katılımıyla 6-8 Nisan 2018'de bu sene beşincisini düzenleyecekleri İzmir Kupası'na 5 kıtadan en iyi takımların katılacağını bildirdi.
Köse, yaptığı yazılı açıklamada, Altınordu'nun Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde organize edeceği turnuvaya şimdi kadar aralarında Bayern Münih, West Ham United, Porto, Atletico Madrid, Celta Vigo, PSV Eindhoven, Sampdoria ve Genk gibi takımların bulunduğu 27'si yabancı 33 takımın kayıt yaptırdığını belirtti.
Kayıtların devam ettiğini ve bugüne kadarki en kapsamlı İzmir Kupası'nı gerçekleştireceklerini bildiren Köse, "Beş kıtadan en iyi 12 yaş takımlarını İzmir'de buluşturacağız. Şu ana kadar 33 başvuru kabul edildi. ABD ve Asya kulüpleriyle de görüşmelerimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı. (AA)
Yorum Yazın