Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erkan Baş'tan İmamoğlu'na destek mesajı

Erkan Baş'tan İmamoğlu'na destek mesajı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili mahkumiyet kararına, “Milyonlarca yurttaşın iradesine kimse karşı koyamaz. Ne yaparsan yap seni yeneceğiz Recep Tayyip Erdoğan. Ülkemizi bu karanlıktan mutlaka kurtaracağız” diye tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 14.12.2022 - 21:41

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, İBB Başkanı İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak cezası verilmesine tepki gösterdi. Baş, İmamoğlu’na verilen hapis cezasına ilişkin partisinin paylaştığı mesajı alıntılayarak sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Milyonlarca yurttaşın iradesine kimse karşı koyamaz. Ne yaparsan yap seni yeneceğiz Recep Tayyip Erdoğan. Ülkemizi bu karanlıktan mutlaka kurtaracağız. #İstanbulYargılanıyor

TİP: YOK HÜKMÜNDEDİR

TİP’ten yapılan açıklamada şu mesaj yer aldı:

“Saray’dan gelen talimatla verilen ve milyonlarca İstanbullu yurttaşımızın iradesini çiğneyen yargı kararı yok hükmündedir. İstanbullu yurttaşlarımız iradesini ve hakkını korumaktan vazgeçmeyecek, Saray’ın ve onun yargısının suçlarını affetmeyecek. İstanbul Yargılanıyor."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.