Dolar 32,2737
%-0.64
Euro 34,6278
%-0.51
Altın 2.415,300
%-0.31
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En avantajlı şehirlerden biri olan Adana’da satılık daireler

En avantajlı şehirlerden biri olan Adana’da satılık daireler

Akdeniz Bölgesi’nde Seyhan Nehri’nin kıyısındaki Adana, Türkiye’nin en büyük altıncı şehridir. Birçok farklı konuda ünlü olan ve tanınan bir şehirdir. Yüksek sıcaklıkları, gastronomisi ve neşeli insanları ile kendine özgü bir şehirdir. Sanayileşmiş yapısı sayesinde iş fırsatlarının da oldukça zengin olduğu bir şehirdir. Sosyal faaliyetler konusunda hem çok çeşitli hem de uygun fiyatlıdır. Şehrin büyüklüğü ve nüfusunun yoğunluğu emlak ve satılık dairelere de yansır.

  • Ege Postası
  • 26.01.2021 - 09:35

Birçok farklı semtte kişilerin değerlendirebileceği satılık daire fırsatları bulunur. Ev sahibi olmak konusunda maksimum dikkati gösterecek kişiler, hangi semti tercih edecekleri konusuna da önem verir. Bu açıdan Adana, ulaşım konusundaki rahatlığı sayesinde birçok seçenek içerir. Adana satılık daire fırsatlarını değerlendirmek isteyen potansiyel ev sahipleri, Seyhan ve Çukurova ilçelerini değerlendirir. Adana’nın merkez bölgesindeki semtler arasında seçim yapmak isteyen kişiler ise Beyazevler, Kurttepe ve Karlılar gibi seçenekleri değerlendirebilir.

Adana’da Satılık Dairelerin Fiyatları Nasıl Belirleniyor'

Fiyatlar açısından bakıldığında ise Adana şehri, büyüklüğüne orantılı olarak oldukça uygundur. Şehir merkezinde bile oldukça memnun kalınan fiyatlar bulmak mümkündür. Bu aşamada kendi bütçeniz hakkında gerekli değerlendirmeleri yaparak bir fiyat aralığı belirleyebilirsiniz. Fiyatları etkileyen birçok farklı detay bulunur. Bunların başında konum ve metrekare gelir. İkincil olarak emlak türü ve bina bilgisi gibi detaylar da fiyatları doğrudan etkiler. Fiyatlardan sonra Adana’da satılık daireler ile ilgilenen kişilerin göz önünde bulundurması farklı detaylar da bulunur. Dairenin okul, alışveriş merkezi, hastane ve park gibi yerlere yakın olmasına bakılabilir. Binanın yaşı, oda sayısı, bulunduğu kat ve ısınma tipi bunların başında gelir. Binanın site içinde olup olmaması, aidat olup olmaması da önemlidir. Benzer şekilde binanın cephesi, sıcaklık ve güneş konusunda önemlidir. Araç sahipleri için otopark seçeneklerine göz atmak uzun vadede iyi bir karar olur. Fiyat ile bağlantılı olarak dairenin krediye ve yatırıma uygunluğu da göz önünde bulundurulabilecek etmenlerdir. Evin içi ile ilgili de kişilerin hayatını ve huzurunu kolaylaştıracak detaylar bulunur. Mutfak türü, duşakabin, açık ya da kapalı balkon, çelik kapı ve kapı yapısını da değerlendirebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.