Dolar 32,3770
%-0.14
Euro 34,6916
%-0.32
Altın 2.407,470
%-1.13
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Duruş bozukluğunu pilates ile yok edin!

Duruş bozukluğunu pilates ile yok edin!

Sağlıklı bir yaşamın sırrı egzersiz yapmaktan geçmekte. Günümüzde birçok kişi, birçok amaç doğrultusunda spor ve egzersiz çalışmaları yapmakta. Spor salonları bu konuda belki de bulabileceğiniz en iyi kaynaklardan birisidir.

  • Ege Postası
  • 20.03.2020 - 10:09

Egzersiz çalışmalarına başlamadan önce oturup düşünmenizi, spor faaliyetlerini neden yürütmek istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Kilo vermek, kilo verirken sıkılaşmak istiyorsanız kendinize doğru bir çalışma şekli oluşturmanız gerekiyor. Pilates, bu konuda biçilmiş en büyük kaftanlardan birisidir. İzmir Pilates yapanlar, bugüne kadar elde ettikleri başarıyı çok güzel bir şekilde özetliyorlar.

Neden Pilates'

Pilates her yaş gurundan kadın ve erkeğin yapabileceği en güzel sporlardan birisidir. İzmir Pilates Salonları bu konuda oldukça başarılı olup üyelerine nasıl pilates yapabileceklerini öğretiyorlar. Özellikle aletli olarak yapılan çalışmalar, daha güçlü omurga kazanmak için çok doğru bir seçenek olacaktır. Aynı zamanda esnek bir vücuda sahip olmak istiyorsanız haftada en az 2 gün pilates yapmanız tavsiye edilmektedir.      Hatta size şu şekilde bir örnek de verebilirim; iyi bir şekilde planlanmış birkaç pilates hareketi saatlerce yapılan plansız spor hareketinden daha etkilidir.

İzmir Pilates Salonları sadece zayıflamak ve sıkılaşmak isteyenler ile yeterli kalmıyor. Bununla beraber kaza sonucu ya da zamanla meydana gelen duruş bozukluklarını da pilates yardımı ile tedavi ediyorlar. Düşük yaşam kalitesine sahip olan kişiler, yapacakları pilates ile yaşam kalitelerinin yükseldiğini görebilirler. Pilates her konuda vücuda iyi geldiği için uygulanabilen en sağlıklı hareket tiplerinden birisi olarak gösterilmekte. Günümüzde artık her spor salonu içerisinde pilates topu vs. görebilirsiniz. Ancak; doğru uygulama yöntemlerini bilmediğiniz sürece bu spor dalından hiçbir verim alamazsınız.

İzmir Pilates konusunda alanında oldukça uzman spor merkezlerinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Dart Training House, pilates yapmak isteyen kişinin önce hikayesini dinleyerek tamamen kişiye özel bir pilates programı çıkarmaktadır. Kendisini pilates alanında yetiştirmiş eğitmenlerden özel dersler alabileceğiniz işletme, kısa süre içerisinde amacınıza ulaşmanızı sağlar. Yapılan antrenmanlar gün gün kaydedilir ve bir ilerleme raporu oluşturulur. Yaptığınız her antrenmanın meydana getirdiği değişim ve yenilikler pilatese olan inancınızı artıracaktır. İzmir Pilates Salonları konusunda Dart Training House’u önerebiliriz. Dart Training House’un tüm hizmetlerine https://dartraininghouse.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.