Dolar 45,6152
%0.06
Euro 53,0474
%0.01
Altın 6.610,150
%-0.76
Bist-100 13.634,00
%-2.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Döşemealtı Belediyesi'ne operasyon: Eski belediye başkanı dahil 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi!

Döşemealtı Belediyesi'ne operasyon: Eski belediye başkanı dahil 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi!

Antalya'da Döşemealtı Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında, aralarında eski belediye başkanı Turgay Genç'in de yer aldığı 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

  • Ege Postası
  • 11.03.2026 - 09:20

Antalya'da Döşemealtı Belediyesi'ne yönelik soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında aralarında eski belediye başkanı Turgay Genç'in de bulunduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

3 AY ÖNCE DE OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ!

Döşemealtı Belediyesi'ne Aralık 2025 tarihinde de operasyon düzenlenmişti. 'Mali suçlar' iddiasıyla 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Operasyonun ardından Murat Çelik, Şaban Ünar, Mehmet Kala ve Durali Altun tutuklanmış, 6 kişi de adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.