Dört belediye başkanı AK Parti’ye geçti
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik; Akkışla, Felahiye ve Sungu belediye başkanlarının AK Parti’ye katıldığını açıkladı. Foça Belediye Başkanı'nın katıldığı öğrenilmişti.
- Ege Postası
- 10.09.2026 - 18:59
- Güncelleme: 10.09.2026 - 19:05
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
Toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, üç belediye başkanının AK Parti’ye geçtiğini duyurdu.
Çelik, Kayseri’nin Akkışla ve Felahiye ile Bingöl’ün Sungu ilçesinin belediye başkanlarının AK Parti’ye katıldığını açıkladı.
Kayseri'nin CHP'li Akkışla ilçesinin belediye başkanı Mustafa Dursun, Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser ve Muş'un Yeniden Refah Partili Sungu Belediye Başkanı Burhan Sayılgan AK Parti'ye katıldılar.
ROZETLERİNİ ERDOĞAN TAKTI
CHP'li İzmir Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı'nın AK Parti'ye geçtiği MKYK toplantısı öncesinde öğrenilmişti.
MKYK sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye katılan belediye başkanlarına rozet taktı.





Yorum Yazın