Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğruyol'dan Bakan Koca'ya teşekkür

Doğruyol'dan Bakan Koca'ya teşekkür

Demokratik Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Ahmet Doğruyol, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop ve kentteki sağlık kuruluşlarında görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 30.04.2020 - 15:29

Doğruyol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Koca'nın salgının Türkiye'de tespit edildiği 11 Mart tarihinde itibaren gece gündüz demeden kamuoyunu şeffaf bir şekilde bilgilendirdiğini, yaptığı açıklamalarla fedakar sağlık çalışanlarına her zaman moral ve destek verdiğini ifade etti.

Rakamların her geçen gün azaldığını görmekten mutluluk duyduklarını anlatan Doğruyol, "Bu başarıda hiç kuşku yok ki en büyük katkıyı 7 gün 24 saat görevlerin başında mesai kavramı gözetmesiniz görev yapan sağlık çalışanlarına aittir. İnanıyoruz ki en kısa sürede salgın sona erecek. Vatandaşlarımız hayatlarına kaldıkları yerden devam edecekler." şeklinde konuştu.

Doğruyol, İzmir'in en fazla vaka görülen ikinci kent olduğunu hatırlatırken, bu süreçte İl Sağlık Müdürü Öztop ve sağlık çalışanlarının hayli yoğun mesai harcadığını hatırlattı.  

Hastanelerde uygulanan tedavinin yanı sıra malzeme ihtiyacı konusunda da Öztop'un çok başarılı bir yönetim sergilediğini ifade eden Doğruyol, özverili çalışmalarından dolayı bütün sağlık çalışanlarına teşekkür etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.