Dolar 32,2703
%0.03
Euro 34,9774
%-0.01
Altın 2.446,070
%-0.01
Bist-100 10.173,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğaköy'de Başkan Şahin'e sancaklı karşılama

Doğaköy'de Başkan Şahin'e sancaklı karşılama

Doğaköy’e sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’i köylerine davet eden Doğaköy Muhtarı Nevim Sevinç, köy sancağı etrafında toplanan onlarca köylü ile birlikte Başkan Şahin’i yeni yapılan Cumhuriyet Bulvarı girişinde karşıladı. Sancaklı karşılamadan büyük onur duyduğunu ifade eden Başkan Şahin; “Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece Menemen’e çok daha güzel hizmetler sunacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2015 - 14:26
Menemen’in 30 Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte mahalleye dönüşen 20 köyünden biri olan Doğaköy’de halkın yoğun sevgisiyle karşılaşan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Doğaköy Muhtarı Nevim Sevinç ve köy sancağı etrafında toplanan onlarca köylü ile birlikte yeni yapılan Cumhuriyet Bulvarı girişinde karşılandı. Davul zurna eşliğinde, efe kıyafeti giymiş köylülerin de katılımıyla gerçekleşen yürüyüşün sonunda, yeni yapılan köy meydanı girişinde Başkan Tahir Şahin için kurban kesildi.

Etkiliğe katılanlara imece usulü evlerinde hazırladıkları yiyecekleri ikram eden köy kadınlarını tek tek selamlayarak örnek ev sahipliklerinden dolayı teşekkür eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e Doğaköy ziyaretinde; eşi Nurdan Şahin, CHP İlçe Başkanı Hürol Taklak, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Örgütleri Başkanları da eşlik etti. Doğaköy'e yapılan tüm hizmetleri temsilen yeni yapılan Seyit Onbaşı Parkı’nın açılış kurdelesi kesildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende ise, Doğaköy zeybek ekibinin ardından sahneye çıkan köy gençliği, harmandalı oynayarak misafirlerini karşıladı.

Doğaköy İnci Gibi Parladı
Doğaköy’ün genç Muhtarı Nevim Sevinç, Menemen Belediyesi’nin hizmetleriyle Doğaköy’ün inci gibi parladığını söyleyerek; “Birkaç ay öncesine kadar köyümüzde böyle bir meydan, bu kadar güzel bir park, piknik alanımız, böylesine güzel Atatürk Büstümüz, muhtarlık binamız ve ıspanak havuzumuz yoktu. Köyümüz bu kadar aydınlık değildi. Menemen’in güzelleştirilmesini, yaşanılır bir hale gelmesini başlıca temel prensip olarak kabul eden, çalışmaktan yorulmayan, bu vesileyle de Doğaköyümüzün inci gibi parlamasını sağlayan Belediye Başkanımız sayın Tahir Şahin’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Başkan Şahin; “Ömrün boyunca bu günümü unutmayacağım”
Dağaköylülerin kendisini köyün girişince sancakla karşılamasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “16 yıldan bu tarafa ilk defa bu kadar heyecanlandım, duygulandım. Düşününüz ki; köy gençliği ve köy halkı sizi köyün girişinde sancakla karşılıyor. Budan daha büyük mutluluk ve onur olamaz, hepinizden bir değil bin kere Allah razı olsun. İyi ki buradayız, bu hizmetleri, katkıları yapmışız” dedi.

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Köylü Milletin Efendisidir” sözünü hatırlatan Başkan Tahir Şahin, Doğaköy sakinlerinin köy meydanına astığı “Milletin Efendisi olan bu köylü, verdiğiniz değeri unutmayacak. Başkan Tahir Şahin’e sonsuz teşekkürler” yazılı pankartın kendisi için büyük anlam taşıdığını ifade ederek; “Onur duydum, şeref duydum, ben de sizleri unutmayacağım. Ömrüm boyunca bu günümü bir anı olarak yüreğimde, kalbimde yaşatacağım” dedi.

“Menemen merkezde de ne varsa, köylerimizde de olacak”
Doğaköy’deki derenin taban betonunu da atacaklarını, gençlere suni futbol sahası da kazandırılacağını müjdeleyen Başkan Şahin, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi verdiği sözleri tutmaya devam ettiğini ifade ederek, “Seçim öncesi burada dağıttığımız kitapçıkta, Menemen merkezde ne olmuşsa, köylerimizde de olacak demiştik. 20 köyümüzü de 8-10 ay içerisinde bu güzelliklere kavuşturacağımızı söylemiştik. Biz bir işe el attık mı o iş biter, Doğaköy’de bittiği gibi. Diğer köylerimiz de aynı şekilde devam ediyor. Hiç kimse merak etmesin, bizim kentimizde ne varsa, köy merkezlerimizde de o olacak” dedi.

“Birlik ve Beraberliğimizi Koruyacağız…”
Birlik ve beraberlik içinde olunduğu takdirde Menemen’de çok daha güzel işler yapacaklarını söyleyen Başkan Tahir Şahin konuşmasına şöyle devam etti, “Bu akşam burada bu birlik ve beraberliği gördüm. Bu birlik ve beraberliği koruduğumuz, kolladığımız sürece; bu ülkenin bölünmemesi için ne dışarıdaki emperyalist güçlere, ne de içerideki PKK’ya izin vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece bu bayrak gönderden inmeyecek, minarelerimizden de ezan sesi dinmeyecek. Bunu herkes böyle bilecek. Bizim yönetim şeklimiz, anlayışımız, cesaretimiz budur. Bundan başkası düşünülemez.”

Doğaköylülerin coşkulu alkışları eşliğinde konuşmasını tamamlayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in ardından sahne alan TRT İzmir Radyosu Sanatçısı Vildan Turan, birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserlerini izleyiciler için seslendirdi. Doğaköy Meydanı’nda toplanan yüzerce köylü, sunulan eserlere danslarıyla eşlik etti, gönüllerince eğlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.