Dolar 32,3736
%-0.2
Euro 34,7908
%0.14
Altın 2.434,730
%-0.16
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deva Partisi Peker'in iddiaları üzerine harekete geçiyor

Deva Partisi Peker'in iddiaları üzerine harekete geçiyor

DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, Sedat Peker rüşvet iddialarında adı geçenlerle ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 27.08.2022 - 16:31

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları hakkında önemli açıklamadalarda bulundu. Yeneroğlu, açıklamalarda adı geçen kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Mustafa Yeneroğlu DEVA Partisi'nin aldığı kararları sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Yeneroğlu açıklamasında, ''Yargının şu anda iktidarın hizmetinde olduğunu biliyoruz. Ancak tarihe not düşmek adına Sedat Peker'in bugün yaptığı açıklamalarda adı geçen kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Elbette bir gün bu rezilliklerin peşine düşen sorumlu savcılar çıkacaktır'' ifadelerini kullandı. 

Yeneroğlu, bir diğer paylaşımında da şu ifadeleri kullandı: 

"Anlaşılan o ki ülkede iki tür suç örgütü var. Birincisi iktidar ve çevresiyle menfaatleri çakıştığı için yolu ayrılanlar. Diğeri de iktidar imkanlarıyla ülkeyi talan edip milleti soymaya devam edenler. Elbette bir gün bunların hesabı sorulacaktır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.