Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesisleri açıldı!

Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesisleri açıldı!

Kınık Belediyesi ilçede hayata geçirdiği vizyon projelerine bir yenisini daha ekledi. Delez Yaşam Vadisi sosyal tesisleri, vatandaşların hizmetine açıldı.

  • Ege Postası
  • 28.08.2022 - 10:23

Kınık Belediyesi tarafından yaptırılan Delez Yaşam Vadisi sosyal tesisleri, vatandaşların hizmetine açıldı. 24 bin metrekare rekreasyon alanında hayata geçirilen projede seyir terasları, yürüyüş yolları, restoran, mangal alanları, kafe ve oyun alanları yer alıyor.

Girişin ücretsiz olduğu tesiste vatandaşlar dışarıdan yiyecek getirebildikleri gibi tesisin kafeteryalarından da yiyecek ve içecek satın alabiliyor.

Haftanın 7 günü açık olan tesiste vatandaşlar 50 yıllık çam ağaçları arasında semaverinde çayını yudumlayıp, ailesiyle mangal yapma imkanı bulabilecek.

İzmir Kalkınma Ajansı yüzde 50 hibesi ile geriye kalan yüzde 50'lik kısmı ise Kınık Belediyesi'nin kendi imkanları doğrultusunda hayata geçen tesis 3 milyon Türk Lirasına mal oldu.

Sosyal tesis 30 kişiye istihdam sağladı.

Kınık Belediyesi'nin tamamen kendisinin işlettiği Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesisleri hakkında konuşan Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, "Bizden 50-60 yıl önce büyüklerimizin dikmiş olduğu ağaçların biz rekreasyon olarak peyzajını yaptık, taş duvarlarla ördük, yürüyüş yolları, oyun alanları ve sosyal tesisleri yaparak halkımıza hizmeti sürdürüyoruz. Emeği geçen tüm büyüklerimiz ve katkılarından dolayı İzmir Kalkınma Ajansı'na teşekkür ediyorum" dedi

Başkan Doğruer, sosyal tesisin tüm Kınık ve çevre halkına hayırlı ve de uğurlu olmasını diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.