Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dayanışma yemeğindeki kavga istifa getirdi

Dayanışma yemeğindeki kavga istifa getirdi

Geçtiğimiz günlerde, CHP Kiraz İlçe Örgütü tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Barut, önceki dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanı tarafından yumruklu saldırıya uğramıştı. Serkan Barut sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu. Barut açıklamasında, ‘’ Saldırıya uğrayan ben, disipline giden ben, üstü kapatılmaya çalışılan olayın kamera kayıtlarını basına sızdırdığım ile ilgili suçlu gösterilen yine ben. Cumhuriyet Halk Partisinden bugün den itibaren 30’a yakın yol arkadaşımla birlikte istifamı vermiş bulunuyorum’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 10.10.2022 - 18:23

EGEPOSTASI- CHP Kiraz İlçe Örgütü, bir düğün salonunda birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlenmişti. Etkinliğin bitmesine kısa bir süre kala ailesi ve programa katılan misafirlerle sohbet eden İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Barut, önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı S.K.’nin yumruklu saldırısına uğradı. 

Gündeme bomba gibi düşen olayın ardından flaş bir gelişme daha yaşandı. Serkan Barut beraberindeki 30’a yakın partiliyle birlikte istfa ettiğini duyurdu.  

Barut’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; 

‘’Saldırıya uğrayan ben
Disipline giden ben
Üstü kapatılmaya çalışılan olayın kamera kayıtlarını basına sızdırdığım ile ilgili suçlu gösterilen yine ben.
28 Eylül Çarşamba Günü Kiraz İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu adı “Birlik beraberlik ve dayanışma yemeği” olan toplantıda ismini vermek istemediğim bir şahıs’ın ailem ve misafirlerin yanında arkamdan gelerek saldırısına maruz kalmıştım. 
Olayın üzerinden 12 gün geçmesine rağmen İlçe Yönetimi 10.10.2022 tarihinde anca toplantı düzenleyebilmiştir. Ne yazık ki tek taraflı olan saldırı sonucu İlçe Yönetimi tarafından ellerinde hiç bir delilin olamamasına rağmen görüntüleri basına sızdırdığımı düşünülerek disipline sevk edileceğim oylamalara sunulmuştur ve karar disipline gitmem olarak açıklanmıştır. 
Basına açık olan, basın mensuplarının da olduğu bir yemekte görüntüleri benim sızdırmama gerek var mı? 
Ne hikmetse Genel Başkan ve tüm çalışma arkadaşlarımızın adalet demokrasiyi savunmaları karşısında, kendi içimizde yaşanan bu hadisenin gündem olmasından neden rahatsız olundu. Burada mağdur olan biri varsa oda benim. Bu hadise yaşandıktan sonra olayın üzeri kapatılmaya çalışıldı.
“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk şöyle demişti. Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.” sözünü hatırlatmak isterim. 
Fakat görüyoruz ki her kademenin belli bölümlerinde Cumhuriyet Halk Partisi içinde bulunan bazı kişilerin düşüncelerinin Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığından ilerlemediğini görüyoruz. 
Bu sebepten dolayı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden kimseye bir sözüm yoktur. 10 yaşından beri bayrağını gururla salladığım ve hiçbir beklenti durumunda bulunmadığım Cumhuriyet Halk Partisinden bugün den itibaren 30’a yakın yol arkadaşımla birlikte istifamı vermiş bulunuyorum. Hak Hukuk Adalet diye bağırdığımız bu dönemde parti içeresinde demokrasinin bir an önce gelmesi temennisiyle. 
Saygılarımla...’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.