Dolar 38,5515
%0.28
Euro 43,8502
%0.69
Altın 4.037,820
%0.84
Bist-100 9.173,00
%1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DEM sonrası ilk Kabine toplantısı!

DEM sonrası ilk Kabine toplantısı!

Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün toplanıyor. Masada İmralı süreci, Suriye ve Gazze meselelerinin yer alması bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 15.04.2025 - 09:29
  • Güncelleme: 15.04.2025 - 16:03

AK Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan yöneteceği Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanacak. Toplantı saat 15.00'da Beştepe Sarayı'nda yapılacak. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda Bahçeli'nin başlattığı İmralı Süreci, Gazze'ye yönelik bitmek bilmeyen İsrail saldırıları, Suriye'deki son gelişmeler, hafta sonu yapılan Antalya Diplomasi Forumu değerlendirmelerinin yer alması bekleniyor.

Toplantıda Öcalan'ın silah bırakma çağrısı ve örgütün feshedilmesi konularının görüşülmesi ile beraber YPG'nin bu süreçte nasıl bir yol izleyeceği konularının da ele alınması bekleniyor.

DEM ERDOĞAN SONRASI İLK TOPLANTI!

22 Ekim tarihinde Bahçeli'nin başlattığı İmralı Süreci 27 Şubat tarihinde Öcalan'ın silah bırakma ve örgütün feshedilmesi çağrısı ile boyut atlamış ve sonrasındaki 10 Nisan tarihindeki DEM- Erdoğan görüşmesi ile ivme kazanmıştı. Bu görüşmenin ardından Sırrı Süreyya Önder toplantının çok olumlu geçtiğini kaydetmişti. Beştepe'deki kritik görüşme sonrasındaki ilk kabine toplantısında bu konunun öncelikli konular arasında yer alması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.