Dolar 38,5637
%0.32
Euro 43,7609
%0.48
Altın 4.030,700
%0.67
Bist-100 9.168,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de şok istifa!

Çiğli’de şok istifa!

Ak Parti Grup Başkanvekili Sıddık Soysal,kendisine ait facebook sitesinden AK Parti ve Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz’ı gider ayak bombaladı. SOYSAL GİDER AYAK BOMBALADI!

  • Ege Postası
  • 14.02.2014 - 02:42
EGEPOSTASI-Soysal, “Türk Milleti'nin değerleri ile çelişen, seçilen aday ile ilgi Şuu. Vukuundan beter olan iddialar söz konusu iken ;ahbap çavuş ilişkiler ve tamamen duygusal alışverişler söz konusu olmuştur.” Diyerek sert tepki göstererek istifa etti.
 
AK Parti Çiğli meclis üyesi Sıddık Soysal, 2001 yılında AK Parti kurucu ilçe Başkanı olarak başladığı AK Parti macerasın dan 13 yıl sonra kendisine ait facebook sitesinden AK Parti'den istifa istifa ettiğini açıkladı.Soysal'ın istifası Çiğli'de şok etkisi yarattı. Soysal yazılı açıklamasında eski İlçe Başkanı Adnan Yılmaz'ın atanmasına tepki göstererek, "Adalet ve Kalkınma Parti'si son günlerdeki tutum ve uygulamaları ile Türk Milleti'nin değerleri ile ters düşmektedir." diyerek yaptığı açıklamasına söyle devam etti; "Millet'in İradesini yansıtan,kuruluşunda Millet'in değerlerini baş tacı edileceğini deklere eden,olmazsa olmazı Demokrasi ve Demokratik değerlere saygı göstermek olan Adalet ve Kalkınma Parti'si son günlerdeki tutum ve uygulamaları ile Türk Milleti'nin değerleri ile ters düşmektedir.
AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİLER VE TAMAMEN DUYGUSAL ALIŞVERİŞLER SÖZ KONUSU OLMUŞTUR
 Çiğli İlçe'si Belediye Başkan aday tespitinde Türk Milleti'nin değerleri ile çelişen, seçilen aday ile ilgi ŞUU. VUKUUNDAN beter olan iddialar söz konusu iken ;ahbap çavuş ilişkiler ve tamamen duygusal alışverişler söz konusu olmuştur. Bu Yanlışlara ortak olmamak adına ve samimi Parti'lilere saygısızlık etmemek üzere İnanmadığım bir Aday'la birlikte yürüyemeyeceğim için kendime olan Saygım dolayısı ile Kurucu İlçe Başkanlık görevini yaptığım Adalet ve Kalkınma Parti'sinden ayrıldığımı Kamuoyu ile Paylaşıyorum.
HER ZAMANKİ GİBİ PARA GALİP GELDİ
Dürüstlük teranasi ile davrandıklarını sananlar;Başkan Adaylığı tespitinde Allah'ın adalet terazisinde Bir tarafa Para, Terazinin diğer kefesinde Hak,Hukuk,Adalet kavramları yok sayılmış ve Para her zamanki gibi galip gelmiştir.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.