Dolar 32,3901
%-0.1
Euro 34,6043
%-0.57
Altın 2.386,310
%-2
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Celal Kılıçdaroğlu'ndan yine olay sözler

Celal Kılıçdaroğlu'ndan yine olay sözler

Hastalanan ve ayağı hastanede tedavi edildikten sonra taburcu olan ancak kalacak bir yeri olmadığı için Fatma adlı bir şahsın evine sığınan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun ziyarete giden AK Partili heyet, Kılıçdaroğlu’na kalabileceği ev sözü verdi. Durumuna isyan eden Celal Kılıçdaroğlu ise, “CHP’lilere bunu göster. CHP’liler utansın. Vallahi utansın. Belediye başkanları CHP’li. Malı götürüyorlar.  Öbürleri malı götürüyor. Bir kişiye bakmayan insan 80 milyona nasıl bakaca? CHP iktidarda olsun. Ben de genel başkanın kardeşiyim. Ne olaca? 80 milyona nasıl bakacak'” dedi. Celal Kılıçdaroğlu'ndan yine olay sözler

  • Ege Postası
  • 18.12.2017 - 11:19

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, ayağıyla ilgili yaşadığı sorun nedeniyle bir süre hastanede kaldı ancak gidecek yeri olmayan, otelde yaşamak için de maddi durumu iyi olmayan Celal Kılıçdaroğlu, Fatma adlı bir şahsın evinde kalmaya başladı.

AK Ocaklar İl Başkan Yardımcısı ve bağımsız Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz ve beraberindekiler, soğuk bir gecekondu evinde kalan Celal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Celal Kılıçdaroğlu, AK Partili misafirlerini küçük bir tüpün üzerinde demlediği çay eşliğinde kaldığı evin küçük mutfağında ayarladı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu ile AK Partili bağımsız Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Emrullah Kavuz arasında geçen konuşma ise ilginç diyaloglara sahne oldu.

KILIÇDAROĞLU: CHP DEDİĞİN ZAMAN BİRAZ DURMAK LAZIM, CHP KENDİ ADAMINA SAHİP ÇIKMIYOR, MESELA ÖRNEĞİN BEN

AK Parti’yi ve ‘Reis’  şeklinde hitap ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediği için kardeşi ve ailesi tarafından dışlandığını ve yalnız bırakıldığını savunan Celal Kılıçdaroğlu, Kavuz ve beraberindeki AK Partili heyete, “CHP dediğin zaman biraz durmak lazım. CHP Kendi adamına sahip çıkmıyor. Mesela örneğin ben. Ben CHP Genel Başkanın kardeşi olacağım bana burada yapılan ilgi ve alakayı görün. Değişik partiden biri olsaydı oraya şimdi elli tane adam gönderilmişti” diye serzenişte bulundu.

KILIÇDAROĞLU: AİLE KAVGAM YOK, BENİM KAVGAM REİSİMİZİN YANINDA DURMAK

Bunun üzerine AK Partililer Kılıçdaroğlu’na, ‘Görüşünüz farklı olduğu için mi'’ diye sorunca, Celal Kılıçdaroğlu, soruya olumlu yanıt vererek,  “Benim bir aile kavgam yok. Benim kavgam reisimizin yanında durmak. Benim kavgam o” dedi.

KILIÇDAROĞLU: CHP’LİLERE BUNU GÖSTER, CHP’LİLER UTANSIN, VALLAHİ UTANSIN, BİR KİŞİYE BAKMAYAN İNSAN 80 MİLYONA NASIL BAKACAK'

AK Parti heyetinde bulunanlar, “CHP’li olmuş olsan baş tacı yapılırsın. Biz senin kardeşiniziz. Allahın izniyle emrindeyiz. En ufak sıkıntıda yanınızdayız’  mesajını verince,  kendisine sahip çıkmadığını iddia ettiği kardeşi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ve partisi CHP’ye yönelik eleştiri dozunu yükseltti :

“CHP’lilere bunu göster. CHP’liler utansın. Vallahi utansın. Belediye başkanları CHP’li. Malı götürüyorlar.  Öbürleri malı götürüyor. Bir kişiye bakmayan insan 80 milyona nasıl bakaca? CHP iktidarda olsun. Ben de genel başkanın kardeşiyim. Ne olaca? 80 milyona nasıl bakacak'”

EN KISA SÜREDE SİZE KALABİLECEĞİNİZ GÜZEL BİR YER AYARLAYALIM

İzmir AK Ocaklar İl Başkan Yardımcısı Emrullah Kavuz ve beraberindeki AK Partililer, Celal Kılıçdaroğlu’na kalabileceği daha sıcak bir yer bulma sözü vererek, “İnşallah en kısa sürede daha güzel, kalabileceğiniz bir yer ayarlayalım. Başkanımla birlikte. Burada gördüğüm kadarıyla biraz sıkıntılı. Kalmak zor” deyince, Celal Kılıçdaroğlu,  durumunu, “Ben mecbur kaldım. Hastaneden çıkacağım nerede kalacağım. Otel bir sürü masraf. Fatma Hanım da gel burada kal dedi” şeklinde açıkladı. AK Partili grup bunun üzerine ‘İnşallah’ diyerek,  ziyaretten ayrıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.