Dolar 32,8533
%0.26
Euro 35,2061
%0.33
Altın 2.451,220
%-0.28
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Canlı bombalarla ilgili flaş açıklama

Canlı bombalarla ilgili flaş açıklama

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Atatürk Havalimanı'nda dün gece yaşanan hain terör saldırısıyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

  • Ege Postası
  • 29.06.2016 - 11:01

Soruşturma kapsamında, canlı bomba olan kişilerin Adli Tıp Kurumundaki otopsilerinin bittiği ve olayda belden yukarılarında vücut bütünlüğünün bozulduğu, kimliklerinin belli olmadığı ve yabancı olabilecekleri şüphelerinin bulunduğu öğrenildi.

İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak soruşturma başlattı.Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca dün akşam Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Soruşturma kapsamında, canlı bomba olan kişilerin Adli Tıp Kurumundaki otopsilerinin bittiği ve olayda belden yukarılarında vücut bütünlüğünün bozulduğu, kimliklerinin belli olmadığı ve yabancı olabilecekleri şüphelerinin bulunduğu öğrenildi.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE

Öte yandan İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Atatürk Havalimanı'na gelerek terör saldırısının gerçekleştiği noktalarda incelemelerde bulundu. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminaline gelen İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, terör saldırısının gerçekleştiği noktaları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Yaklaşık 30 dakika havalimanında kalan Çalışkan, çıkışta gazetecilerin soruları üzerine "Herhangi bir açıklama yapmayacağım. Gerekli açıklamalar yapıldı." ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.