Dolar 32,2980
%-0.03
Euro 35,0470
%0.33
Altın 2.395,640
%-0.81
Bist-100 10.370,00
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li kadınlardan Pekdaş’a ziyaret

CHP’li kadınlardan Pekdaş’a ziyaret

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Kadın Kolları’nın yeni Başkanı Nurten Serhatbeyi ve yönetimini makamında ağırladı.

  • Ege Postası
  • 19.05.2016 - 10:19

Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Serhatbeyi ve ekibine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Pekdaş, belediye olarak sürdürdükleri çalışmalar ve yeni yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Pekdaş “Toplumsal ve siyasal hayatta boşluk yoktur. Her boşluk doldurulabilir. Ülkenin hali böyleyken sorunları daha çabuk çözmek lazım. Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri olarak bizim insanlara moral veren, kamuoyuna güven veren bir noktada olmamız gerekiyor” dedi. CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhatbeyi de, Konak Belediyesi’nin hizmetlerini halka ulaştırmada gönüllü olarak katkı koymak istediklerini söyledi. Birlik ve beraberliği güçlendirerek, CHP’nin başarısını artırmayı hedeflediklerini belirten Serhatbeyi, “Bizler örgüt olarak yerel yönetimlerdeki başkanlarımızla kol kola girerek, birbirimize destek olmalıyız. Güçlü olmak zorundayız. Birlikte çalışmalar yaparak başarıyı artıracağız” dedi.

Başkan Pekdaş: 19 Mayıs Cumhuriyetin ilk adımıdır 

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “19 Mayıs 1919 Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ilk adımıdır” diyen Başkan Pekdaş mesajında şunları dile getirdi: 

“Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla başlattığı bağımsızlık mücadelesinin ilk kıvılcımı 15 Mayıs 1919’da Şehit Gazeteci Hasan Tahsin’in İzmir’de ilk kurşunu atmasıyla yakılmıştır. Bir ulusun kaderini değiştiren bu tarihi başlangıç 9 Eylül 1922’de İzmir’in kurtuluşuyla noktalanmış; laik, demokratik ve sosyal hukuk devletinin tohumları atılmıştır. Kurtuluşun ve kuruluşun şehri İzmir, Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs’ı her yıl olduğu gibi bu yıl da sahiplenmekte ve yüceltmektedir. Nasıl ki 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal öncülüğünde tüm zorlukların üstesinden geldiysek, bugün de yaşadığımız zorlukları aşacağız ve aydınlık Türkiye'ye ulaşacağız. Bunun en büyük güvencesi Atatürk’ün 19 Mayıs’ı emanet ettiği ülkemizin genç ve dinamik kuşaklarıdır. Bizlere düşen görev ise, ‘en büyük gücümüz’ dediğimiz gençlerimizi çağdaş ve demokrasiye bağlı bireyler olarak yarınlara hazırlamaktır. Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta bağımsızlık yürüyüşümüzü başlatan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin esenliği için canını veren tüm vatan evlatlarını bir kez daha saygıyla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.