Dolar 32,2586
%-0.05
Euro 35,0679
%-0.05
Altın 2.467,910
%0.07
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li gençler bölge toplantılarının startını verdi

CHP’li gençler bölge toplantılarının startını verdi

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ve il yönetimi, bölge toplantıları adı altında sahaya indi.İlk olarak Bayındır’da Menderes bölge toplantısını gerçekleştiren gençlik kolları yerel sıkıntılar,örgütlenme,Cumhurbaşkanlığı seçimi,tarım,işsizlik ve 2015 seçimlerinin hazırlıkları ve Milletvekili belirlenmesindeki aday profili hakkındaki beklentileri konuştu.

  • Ege Postası
  • 14.09.2014 - 10:54
İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları sahaya indi. İzmir’i, Menderes, Bakırçay, Yarımada ve Metropol olarak dört bölgeye ayırarak gençlik kollarıyla toplantılar düzenleme kararı alan CHP İzmir İl Gençlik Kolları, ilk olarak Bayındır ilçesinde Menderes Bölgesi toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıya Bayındır,Beydağ,Kiraz,Ödemiş,Selçuk,Tire,Torbalı İlçe gençlik kolları başkanları, yöneticileri ve üyeler katıldı.Toplantının birlik,kardeşlik,barış ve güçlü CHP mesajlarının yanında,yerel sıkıntılar,örgütlenme,Cumhurbaşkanlığı  seçimi,tarım,işsizlik ve 2015 seçimlerinin hazırlıkları ve Milletvekili belirlenmesindeki aday profili hakkındaki beklentiler de konuşuldu.

Parti örgütünde şimdiden seçimin ve hazırlıklarının konuşulması ciddi bir heyecan ve ilgi uyandırdığını belirten ilçe gençlik örgütleri;İzmir’e ve Menderes havzasına uygun adayların belirlenmesinin ciddi bir başarı kriteri olduğunu anlattılar.
Bayındır İlçe Başkanı Fuat Özbuldan'ın da katıldığı toplantıda birlik,özveri,parti disiplini ile çalışmalarını sürdüreceklerini de kaydetti,Tüm Bölge toplantılarının ardından önümüzdeki ay içerisinde büyük ve geniş katılımlı bir İzmir Çalıştayına hazırlanan İl Gençlik Kolları; “Tüm bu çalışmalar güçlü ve özgürlükçü bir örgüt  ve parti içi demokrasi için” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.