Dolar 41,2649
%0.02
Euro 48,3634
%0.02
Altın 4.811,780
%0.02
Bist-100 10.486,00
%0.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin Foça'daki delege seçimlerinde tepki çeken durum

CHP'nin Foça'daki delege seçimlerinde tepki çeken durum

CHP Foça İlçe Örgütü’nde gerçekleştirilen delege seçimleri sırasında yaşanan görüntüler tartışma yarattı. Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçıcı'nın seçim salonunda önceden hazırlanmış listelerle dolaşması, partililer arasında tepkiye yol açtı.

  • Ege Postası
  • 06.09.2025 - 17:25
  • Güncelleme: 06.09.2025 - 18:08

EGEPOSTASI - Olağanüstü konrge sürecine giren CHP'de bir yandan da ilçe, il ve kurultay delege seçimleri devam ediyor. Bugün CHP Foça İlçe Örgütü’nde gerçekleştirilen delege seçimleri sırasında yaşanan görüntüler tartışma yarattı. Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçıcı'nın seçim salonunda önceden hazırlanmış listelerle dolaşması, partililer arasında tepkiye yol açtı.Seçim sürecinde bazı üyeler, bu uygulamanın demokratik işleyişe gölge düşürdüğünü savunurken, diğerleri ise bunun siyasetin olağan pratiklerinden biri olduğunu belirtti.

Foça’daki gelişmeler, CHP’nin ülke genelinde yaptığı delege seçimlerinde yaşanan gerginliklerin bir yansıması olarak değerlendirildi. Son günlerde birçok il ve ilçede benzer tartışmalar gündeme gelirken, parti içi demokrasi konusundaki tartışmaların da giderek alevlendiği ifade ediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.