Dolar 32,4213
%0
Euro 34,7285
%-0.21
Altın 2.428,850
%-0.26
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li eski Başkan'dan AK Partili aday'a sürpriz destek

CHP'li eski Başkan'dan AK Partili aday'a sürpriz destek

AK Parti İzmir Milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy Yarımada bölgesine yaptığı ziyarette büyük ilgi gördü. Şeboy’a en büyük sürprizi ise Güzelbahçe eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran yaptı. Son olarak DSP’den belediye başkan adayı olan Avkıran, Cemil Şeboy’a tam destek verdiğini açıkladı.Şeboy tarafından geçilen haber üzerine, Avkıran açıklamada bulundu, Avkıran, "Kendisi benim eski arkadaşım. Başarılar diledim. Tam destek konusu abartılmış" dedi. CHP'li eski Başkan'dan

  • Ege Postası
  • 20.04.2015 - 09:33
İZMİR - Belediye Başkanlığı yaptığı uzun yıllar boyunca hem Bucalıların hem İzmirlilerin büyük sevgisini kazanan Cemil Şeboy ilk günkü heyecanıyla yeniden seçim sahasına indi. Ak Parti’nin 1.Bölge Milletvekili adayı Şeboy, çalışmalarına AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başladı.  Partililer ve vatandaşlar Şeboyu “Efsane Başkan Meclis’e İzmir daha ileriye” sloganlarıyla karşıladılar. AK Parti milletvekili adayı Gürbüz Akbulut'unda eşlik ettiği ilçe ziyaretlerinde Şeboy, partililer ve vatandaşların sorunlarını dinledi, notlar aldı. Bir vatandaşın “Cemil bey İzmir’imizin vekili değil ağabeyi ol” cümlesini mutlulukla karşılayan Şeboy “15 yıl belediye başkanlığı yaptığım dönemde de aranızdaydım, vekil olduktan da sonra bu değişmeyecek” dedi. Bir günde dört ilçe ve iki köy ziyareti yapan AK Parti adayları, İzmirlilerin AK Parti Teşkilatlarına bildirdikleri sorunları rapor halinde Ankara’ya taşıyacaklarını ifade ettiler. Mordoğan’ın Eğlen Hoca ve Kösedere köylerinde ise vatandaşlar Şeboy’u yöresel yemeklerle karşıladılar. Köy kahvelerinde içilen çaylar eşliğinde sorunlar dile getirildi, çözüm önerileri sunuldu. AK Parti Adayı Şeboy, tüm vatandaşları tek tek dinlerken Mordoğanlılar, Şeboy’un Milletvekili olduktan sonra da kendileriyle ilgileneceklerinden kuşku duymadıklarını söyledi.



GÜZELBAHÇE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI’NDAN ŞEBOY’A TAM DESTEK
Cemil Şeboy’un Güzelbahçe ziyaretinde ise önemli bir sürpriz yaşandı. İlçeye uzun yıllar CHP çatısı altında Belediye Başkanlığı yapan Ertan Avkıran aynı dönemlerde başkanlık yaptığı Şeboy’a tam destek verdi. Avkıran’ın ofisinde buluşan ikili geçmişte yaşadıkları hatırları keyifle andı. hatırladı. Avkıran “Cemil Şeboy’la dostluğum çok eskiye dayanır. Kendisi her zaman gurur duyduğum biri olmuştur. Milletvekilliği yolunda her zaman yanındayım, destekçisiyim sonsuz başarılar diliyorum” diye konuştu. Şeboy, Yarımada ziyaretinin sonunda Karaburun İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı.

AVKIRAN'DAN AÇIKLAMA
Şeboy tarafından geçilen haber üzerine, Avkıran açıklamada bulundu, Avkıran, "Kendisi benim eski arkadaşım. Başarılar diledim. Tam destek konusu abartılmış" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.