Dolar 32,4324
%0.16
Euro 34,5905
%0.01
Altın 2.384,030
%0.16
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den Tunç Soyer'e destek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki!

CHP'li Yücel'den Tunç Soyer'e destek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. Yücel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Kendi basiretsizliklerini örtmek için Tunç Soyer'i hedef gösterenler, günü gelince bunun bedelini hem sandıkta hem yargıda öderler" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 17.09.2022 - 19:49

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye tepki gösterirken, Tunç Soyer'in yalnız olmadığını belirtti.

Özbekistan ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tunç Soyer'e 9 Eylül kutlamalarındaki sözleriyle ilgili bir kez daha tepki göstermişti.

YÜCEL: BEDELİNİ HEM SANDIKTA HEM YARGIDA ÖDERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından CHP İl Başkanı Yücel, Tunç Soyer'in fotoğrafını paylaşarak, "AKP'de #9Eylül ve @tuncsoyer hazımsızlığı devam ediyor.Kimse haddini aşıp da yargıya talimat verir gibi parmak sallamasın. Kendi basiretsizliklerini örtmek için Tunç Soyer'i hedef gösterenler, günü gelince bunun bedelini hem sandıkta hem yargıda öderler. #TunçSoyerYalnızdeğildir" dedi.

ARSLAN: "HAZIMSIZLIK OLMUŞ"

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, "#9Eylül kutlaması en yetkilisinden, en yetkisizine kadar tüm İktidar temsilcilerinin keyfini kaçırmış olacak ki; uykusuzluk ve hazımsızlık problem olmuş. Hazımsızlığa soda, uykusuzluğa tarih kitabı okumayı tavsiye ediyorum.#TunçSoyerYalnızdeğildir" mesajını paylaştı.

BAKAN: DERİN YOKSULLUĞU UNUTTURMAK...

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Türkiye’de, birlik içinde yapılan tartışmasız en görkemli 9 Eylül kutlamalarına gölge düşürmek, derin yoksulluğu unutturmak, ülke gündemini değiştirmek için elinden geleni yapan Cumhurbaşkanı, ülkenin seçilmiş Belediye Başkanını tehdit ediyor. Unutmayın #TunçSoyeryalnızdeğildir" açıklamasında bulundu.

KILIÇ: İZAHI OLMAYAN ŞEYLERİN MİZAHI OLUR

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ise "AKP Genel Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'i tehdit etmiş.İzahı olmayan şeylerin mizahı olur.  #TunçSoyerYalnızdeğildir" mesajını paylaştı.

SINDIR:  NEFRET SUÇUYLA TARİF EDİYOR

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, "Toplumun bir kesimini; ‘sürtük’, ‘çürük’, ‘adiler’, ‘tezek’, ‘çamur’, ‘mankafa’, ‘affedersin Ermeni’, ‘İsrail dölü’, ‘soysuz’, ‘ölü sevici’, vb öfke, kin ve nefret diliyle tarif edenler, şimdi de @tuncsoyer’i nefret suçuyla tehdit ediyor.
Hadi oradan! #TunçSoyerYanlızDeğildir" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.