Dolar 32,4178
%-0.01
Euro 34,7575
%-0.13
Altın 2.432,080
%-0.12
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Salıcı'nın ailesi koronavirüse yakalandı

CHP'li Salıcı'nın ailesi koronavirüse yakalandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın ailesi yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı. Salıcı, "Benim sağlık durumum iyi. Ancak eşim ve çocuklarımın testleri pozitif çıktı. Çocuklarım da belirti yok ancak eşimde belirti bulunuyor" dedi. Salıcı, 9 gün süreyle karantinaya alındı.

  • Ege Postası
  • 16.03.2021 - 17:13

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı’nın eşi Gülizar Salıcı ve iki çocuğunun koronavirüs testleri pozitif çıktı. CHP'li Salıcı'nın bugün yapılan testi ise negatif çıktı.

Cuma günü bir test daha yaptıracak olan Salıcı, ailesiyle birlikte kaldığı evde 9 gün süreyle karantinaya alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Salıcı'nın eşi ve çocukları sağlık kontrolü altında tutuluyor.

Salıcı, "Benim sağlık durumun iyi. Ancak eşim ve çocuklarımın testleri pozitif çıktı. Çocuklarım da belirti yok ancak eşimde belirti bulunuyor. Eşimin en kısa zamanda sağlığına kavuşması için sağlık kontrolu altında tutuluyor. Sağlık sorunumuz nedeniyle bizi arayan yalnız bırakmayan eş ve dostlarıma çok teşekkür ederim. Şimdilik endişelenecek bir durum yok" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.