Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Böke'nin ödül sevinci: Bu gurur hepimizin!

CHP'li Böke'nin ödül sevinci: Bu gurur hepimizin!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, İzmir'in Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi tarafından Avrupa değerlerini en iyi temsil eden kent seçilerek "2022 Avrupa Ödülü" kazanmasının ardından yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Ege Postası
  • 28.04.2022 - 09:53

EGEPOSTASI- Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından her yıl verilen Avrupa Ödülü’ne bu yıl İzmir layık görüldü. Avrupa değerlerini en aktif şekilde benimseyen ve yaygınlaştırılmasını üstlenen şehirlere verilen ödül, bu anlamda verilen en üst düzeydeki ödül olarak tanımlanırken, İzmir ikinci turda beş kenti geride bırakarak ödülü almaya hak kazandı.

"BU GURUR HEPİMİZİN"

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke de İzmir'in 2022 Avrupa Ödülü'nü kazanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Böke, "Hem bir İzmir milletvekili olarak hem de ülkemizi ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde temsil eden bir siyasetçi olarak çifte mutluluk yaşıyorum. AKPM Avrupa Ödülü'nün 2022 yılı sahibi İzmir @izmirbld oldu! Bu gurur hepimizin!" ifadelerini kullandı.

BORNOVA VE KONAK DA GURURLANDIRDI

Genel Sekreter Böke bir başka paylaşımında ise Avrupa Diplomasi Ödülü alan Bornova Belediyesi ile Avrupa Şeref Bayrağı Ödülü verilen Konak Belediyesi'ni gırırlandırdığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi tarafından Avrupa Diplomasi Ödülü verilen @EdirneBel ve @bornovabld, Avrupa Şeref Bayrağı Ödülü verilen @KonakBel de bizleri gururlandırdı. CHP belediyeciliği Avrupa'da örnek!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.