Dolar 32,3919
%-0.09
Euro 34,6280
%-0.5
Altın 2.390,670
%-1.82
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP kurultayının tartışmalı ismi İzmir'e geliyor: Kimlik siyasetini konuşacak!

CHP kurultayının tartışmalı ismi İzmir'e geliyor: Kimlik siyasetini konuşacak!

CHP’ye geçişi tartışmalar yaratan, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, İzmir’de ilk kez parti yöneticisi olarak bir organizasyonda yer alacak. Bekaroğlu, Çarşamba günü saat 19:00’da İzmir Düşünce Topluluğu’nun organizasyonunda, Seferihisar Belediyesi’nin de destek verdiği “Kimlik Siyaseti ve Ortadoğu” başlığı adı altındaki konferansta tek konuşmacı olarak yer alacak.

  • Ege Postası
  • 20.10.2014 - 15:58
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP'ye geçişi tartışmalar yaratan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu İzmir’e geliyor. Olağanüstü Kurultay’da PM’ye giren daha sonra  Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Bekaroğlu, İzmir'de  parti yöneticisi olarak  ilk kez bir organizasyonda yer alacak. Bekaroğlu, İzmir Düşünce Topluluğu’nun düzenleyeceği, Seferihisar Belediyesi’nin de destek verdiği “Kimlik Siyaseti ve Ortadoğu”  başlığı adı altındaki konferansta tek konuşmacı olarak yer alacak. Çarşamba öğle saatlerinde kente gelecek olan Bekaroğlu, Seferihisar’a geçecek. Seferihisar Kültür Merkezi'nde saat 19:00’da başlayacak konferansın ardından Bekaroğlu ilçede kalacak, bir sonraki gün sabah erken saatlerde kentten ayrılacak.

CHP’YE GEÇİŞİ GÜNDEM OLMUŞTU
"Parti sağa kayıyor" eleştirilerinin gündeme geldiği CHP Kurultayı'nda, partiye yeni katılan isimlerden olan eski Saadet Partili Mehmet Bekaroğlu’nun durumu parti içinde tartışma konusu olmuştu. CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, kurultayda cinsiyet kotasına uyulmadığını öne sürerek, kotaya uyulduğu taktirde Parti Meclisi'ne giren Bekaroğlu'nun üyeliğinin düşeceğini iddia etmişti.

İNCE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
CHP'ye genel başkan adayı olan ancak seçimi kaybeden Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bekaroğlu’nun genel başkan yardımcısı olması sonrası, “ partiye bir gün olsun çay içmeye gelmemiş, partinin neyini yönetecek. Partide kimlik bunalımı var. Kendisi ruh doktoru olduğu için o konuda da partiye bir katkısı olabilir" demişti.


Bekaroğlu, geçtiğimiz günlerde bir röportajında CHP'ye geçtiği için kızının ağlamaklı bir sesle sitem ettiğini söylemişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.