Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Torbalı’da kongre öncesi flaş gelişme: O meclis üyesinden istifa ve adaylık açıklaması

CHP Torbalı’da kongre öncesi flaş gelişme: O meclis üyesinden istifa ve adaylık açıklaması

27 Şubat’taki CHP Torbalı İlçe Kongresi’nde aday olacağı konuşulan Torbalı Belediye Meclis Üyesi Yıldız Sivrikaya, kararını resmen açıkladı. Meclis üyeliğinden istifa eden Sivrikaya, ilçe başkanlığı için de adaylığını ilan etti.

  • Ege Postası
  • 04.02.2022 - 16:29

EGEPOSTASI – 27 Şubat Pazar günü yapılacak olan CHP Torbalı İlçe Kongresi’nde uzun süredir adaylık için ismi geçen Torbalı Belediye Meclis Üyesi Yıldız Sivrikaya’nın, parti tüzüğü gereği aday olabilmek için görevinden istifa edeceği kulislerde konuşuluyordu. 

Hem İl Başkanlığı'ndan, hem de Torbalı'da partinin önde gelen isimlerinden 'Meclis üyeliğini bırakıp aday olma' temkinlerine rağmen istifada kararlı olduğu konuşulan Sivrikaya kararını verdi.

Sivrikaya, Torbalı Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci birleşiminde meclis üyeliğinden istifa ettiğini ve ilçe başkanlığına aday olduğunu resmen duyurdu.

Sivrikaya açıklamasında "CHP'nin tüm değerlerini uygulamış biri olarak hem meclis üyesi olup, hem de yeni bir göreve talip olmayı doğru bulmadığımdan, adaylık çalışmalarına henüz başlamadan meclis üyeliğinden istifa ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.