Dolar 32,3963
%-0.08
Euro 34,6197
%-0.53
Altın 2.391,830
%-1.78
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Tire'de miting gibi danışma kurulu!

CHP Tire'de miting gibi danışma kurulu!

CHP Tire'de gerçekleşen danışma kurulunda adeta mitingi andıran görüntüler yaşandı. Partiye yeni katılan isimlere İl Başkanı Asuman Ali Güven ve vekiller 'altıok' rozeti taktı. İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ilçe binasında vatandaşlara kurs vermeye başladıklarını duyurdu, alkış aldı! İlçe başkanından kurs müjdesi!

  • Ege Postası
  • 17.10.2016 - 10:55

EGE POSTASI - CHP İzmir'de ilçelerde danışma kurulları son süret devam ediyor. 
Tire'de gerçekleşen danışma kurulu adeta miting havasında gerçekleşti.  Toplantıda partiye yeni katılan isimlere 'altıok' rozetleri  İl Başkanı Asuman Alİ Güven ve vekiller tarafından takıldı.


İlçede parti içi muhalefetin yer almadığı toplantıda ilçe başkanı Hakan Şenoyar ve yönetimiyle uzun süredir uyum sorunu yaşayan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek hazır bulundu. 

Toplantıda İlçe Başkanı Şenoyar, 25'er kişiden oluşan 5 komisyon kurduklarını söyledi. Şenoyar, emekli komisyonu, eğitim komisyonu, kültür sanat komisyonu, esnaf komisyonu ve köy sorunları ile üretim komisyonunun alanda aktif çalışma yapacağını açıkladı.


Şenoyar parti binasının üst katında vatandaşlara kurs vermeye başladıklarını da duyurdu. Şenoyar, bağlama,  İngilizce , matematik, muhasebe ve halk oyunları kursunu bu hafta itibariyle başlattıklarını açıkladı.

Danışma kurulu toplantısına vekillerden Aytun Çıray ve Mustafa Balbay katıldı. Eski Bakan Halil Çulhaoğlu da toplantıda yer aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.