Dolar 32,4348
%0.04
Euro 34,7727
%-0.09
Altın 2.435,930
%0.04
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'i yasa boğan ölüm

CHP İzmir'i yasa boğan ölüm

CHP İzmir Örgütü'nün sevilen ve emektar isimlerinden, Bornova'da 5 dönem ilçe başkanlığı yapan Nevzat Kavalar hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 14.04.2024 - 11:34
  • Güncelleme: 14.04.2024 - 19:54

CHP İzmir Örgütü'nün emektar ve sevilen isimlerinden, Bornova'da 5 dönem ilçe başkanlığı yapan Nevzat Kavalar hayatını kaybetti. Kavalar'ın vefatı CHP İzmir'i yasa boğdu.

Kavalar'ın uzun zamandır kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. 

Kavalar'ın cenazesi, ikindi namazı sonrası Ali Rıza Güven Camii'nde kılınaa cenaze namazının ardından Işıkkent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DENİZ YÜCEL: VEFATI HEPİMİZİ ÜZDÜ

CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel Kavalar'ın vefat haberinin ardından, "İl başkanlığım döneminde bir süre birlikte çalışma fırsatı bulduğum, geçmiş dönem Bornova İlçe Başkanımız, İl Genel Meclis Üyemiz, baba dostu Nevzat Kavalar’ın vefatı hepimizi üzdü.

Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, tüm sevenlerine ve örgütümüze başsağlığı ve sabır diliyorum.Mekanı cennet olsun." paylaşımında bulundu.

TUGAY: EMEKLERİNİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ

Kavalar'ın vefat haberinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, taziye mesajı yayımladı.

Başkan Tugay mesajında şunları söyledi;

"Yaptığı fedakarca çalışmalar sayesinde örgütümüze önemli katkıları olan önceki dönem Bornova İlçe Başkanımız ve il genel meclisi üyemiz Sayın Nevzat Kavalar’ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim.

Siyasete ve dolaysıyla hayata kattığı güzellikleri, verdiği emekleri hiç unutmayacağız. Kederli ailesine sabır diliyorum. Örgütümüzün başı sağ olsun."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.