Dolar 32,3835
%-0.3
Euro 34,7800
%-0.07
Altın 2.406,350
%-0.68
Bist-100 10.182,00
%1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den Urla ve Seferihisar'da yoğun mesai

CHP İzmir'den Urla ve Seferihisar'da yoğun mesai

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetimi, Urla ve Seferihisar'da iki ayrı saha çalışması gerçekleştirdi. İl Başkanı Deniz Yücel ve il yöneticileri Urla'da muhtarlarla bir araya geldi. İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, İsfahan Naki ve Özkan Tice de Seferihisar'da meclis üyeleri ve CHP Seferihisar İlçe Örgütü'yle bir toplantı gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 17.09.2021 - 13:05

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Yönetimi, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Urla'da 31 Mart 2019'daki yerel seçimlerde CHP'den belediye başkanı seçilen İbrahim Burak Oğuz, FETÖ'ye üye olduğu iddiasıyla 16 Aralık 2019'da tutuklanmış ardından da İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmıştı.Açılan dava sonrası mahkeme, 3 Temmuz 2020'deki karar duruşmasında, Oğuz'un "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmasına, hükümle birlikte yurt dışı yasağı konularak tahliyesine karar vermişti. Oğuz'un yerine ilçe kaymakamı belediye başkan vekili olarak atanmıştı.

Bu sürecin ardından ardından ilçeye ağırlığını veren CHP İzmir İl Yönetimi, bugün de Urla’daki muhtarlarla bir araya geldi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Binali Gül ve CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur’un da katıldığı toplantıda muhtarların talep ve önerileri dinlendi.

İl Başkanı Yücel'in muhtarlara; "Her türlü sıkıntınızda yanınızda olacağız. Her neye ihtiyacınız varsa bize iletmeniz yeterli. Biz de gerekli mercilerle görüşüp sıkıntılarınızı çözeceğiz" dediği öğrenildi.

Yücel konuya ilişkin daha sonra sosyal medyadan, "Urla’nın tüm sorunlarıyla ilgilenmeye ve çözüm üretmeye devam ediyoruz. İlçe başkanımız Hakan Özbadur ile birlikte, İlçemizin muhtarlarıyla buluştuk, taleplerini ve önerilerini dinledik." paylaşımında bulundu.

İL BAŞKAN YARDIMCILARI SEFERİHİSAR’DA

Öte yandan CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, İsfahan Naki ve Özkan Tice de Seferihisar’da yoğun bir mesai içerisindeydi. İl başkan yardımcıları Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve Seferihisar Belediye Meclis üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda sorun ve çözüm önerileri konuşuldu. İlçede devam eden projeler ve hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Olası bir erken seçime yönelik hazırlıklar masaya yatırıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.