Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den 19 Mayıs için alternatif  kutlama

CHP İzmir'den 19 Mayıs için alternatif kutlama

CHP İzmir İl Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı pedal çevirerek kutladı. CHP’nin milletvekili adayları, İl Başkanı Bedri Serter ve parti yöneticileri iki farklı noktadan bisikletlerle hareket ederek Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Alanda bisikletle tur atıldı, partinin “milletçe alkışlıyoruz” kampanyası çerçevesinde alkış yapıldı. Eski CHP’li AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan’ın parti otobüsünün, kutlama sırasında alanın yakınından geçmesi üzerine CHP’liler ıslıklayarak tepki gösterdi, “dönek” diye bağırdı. CHP İzmir'den 19 Mayıs için alternatif kutlama

  • Ege Postası
  • 19.05.2015 - 14:35
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Cumhuriyet Meydanı’nda kutladı. CHP İl Başkanı Bedri Serter ile 1.Bölge adayları Konak Vapur İskelesi önünden,  2.Bölge adayları Alsancak Limanı önünden il yöneticileri, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının katılımıyla bisikletlerle hareket ederek Cumhuriyet Meydan'ın da buluştu.

ALKIŞ YAPILDI
Adayların ve partililerin üzerinde  “Milletçe alkışlıyoruz” yazılı tişörtler yer aldı. Bisikletle alana gelenler ellerindeki Türk Bayraklarıyla alanda tur attı, CHP’nin"Milletçe alkışlıyoruz" kampanyası çerçevesinde alkış yapıldı.




TÖREN BİRLEŞTİ
CHP İzmir İl Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve İzmir Barosu'nun Cumhuriyet Meydanı’nda  aynı saatte etkinlik düzenlemesi nedeniyle kutlama töreni hep birlikte yapıldı.

ÇELENK KONULDU
Törende Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Atatürk’e Cevabı hep bir ağızdan okundu. Daha sonra Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.



SAYAN TEPKİSİ
Öte yandan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Savcı Sayan’ın parti otobüsünün kutlama esnasında alanın yakından geçmesi üzerine CHP’liler tepki gösterdi. Partililer bir dönem CHP’de aktif siyaset yapan Sayan için “Dönek” diye bağırdı, ıslıkladı. CHP İzmir Milletvekili Adayı, PM Üyesi Tuncay Özkan partililerin yanına giderek tepki gösterenleri sakinleştirmeye çalıştı.



GENÇLER SON NOKTAYI KOYACAK
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter törende yaptığı konuşmada,
 “ CHP, gençliğin hiçbir evrede baskı altında tutulmasına göz yummayacaktır.  Gençlerimiz diktatörlere hiçbir zaman pabuç bırakmaz. Yaşanabilir Türkiye için gençlerimiz bu işe son noktaya koyacaktır. Yaşanabilir bir Türkiye için iktidara yürüyoruz” dedi. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Evsen ise, Atatürk’ün Bursa Nutku’nu okudu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.