Dolar 32,2091
%0.09
Euro 34,9719
%-0.05
Altın 2.493,120
%-0.69
Bist-100 10.740,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de eğitim sekreterliği Özen'in olacak

CHP İzmir'de eğitim sekreterliği Özen'in olacak

CHP İzmir'de Hatice Tatlı'nın istifasıyla boşalan ve divanda da yer alan il eğitim sekreterliği görevine gelecek isim belli oldu. CHP İzmir'de İl Başkanı Güven yönetime önerecek

  • Ege Postası
  • 19.09.2016 - 16:06

EGE POSTASI - CHP İzmir'de son il kongresinde karşı listeden yönetime girmeyi başaran isimler arasında yer alan Hatice Tatlı, eğitim koordinatörleri ile yaşadığı uyum problemi sonrası il eğitim sekreterliği görevinden istifa etmişti.

Bayramdan önce yaşanan istifa sonrası divanda  da yer alan il eğitim sekreterliği görevini kimin yürüteceği merak konusuydu.

Bu soru yanıtını buldu. CHP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı'nın il binasında İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Parti Okulu İzmir İl Koordinatörü Abdullah Aydemir ve eğitim koordinatörleri ile yaptığı toplantıda sürpriz bir isim de yer aldı.

TECRÜBE VE VAKİT

Toplantıya başkan yardımcısı Salih Özçiftçi ve il sekreteri Birgül Değirmenci dışında katılan tek il yöneticisi olan Yücel Özen'in il eğitim sekreterliği görevini yürüteceği öğrenildi. Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre İl Başkanı Güven, ilk yönetim kurulu toplantısında Özen ismini yönetimin onayına sunacak. Güven'in Özen isminde karar kılmasında Özen'in tecrübesi ve vaktinin bol olması özelliklerinin öne çıktığı ifade edildi. 

CHP tüzüğüne göre il eğitim sekreteri yönetim içinde yapılan oylamayla seçiliyor. 

Alaattin Yüksel döneminde il başkan yardımcılığı bekleyen ancak bu beklentisi gerçekleşmeyen Özen, Güven başkanlığındaki yönetimde divanda yer almış olacak.

Öte yandan Güven'in il başkanı olması sonrası boşta kalan örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığına henüz bir görevlendirme yapılmadı. Güven'in bir çok il başkan yardımcılığı görevini ikiye bölmesi bekleniyor. Birinci ve ikinci bölgede farklı isimler görev yapacak. Yönetim içindeki görev değişikliğinin önümüzdeki haftaya kaldığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.