Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den çağrı:  Sözde hoca derhal görevden alınmalıdır

CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den çağrı: Sözde hoca derhal görevden alınmalıdır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Ayasofya'daki törende imam, Ayasofya'yı müzeye çevirenlere lanet okudu. İmamın sözlerine başta muhalefet cephesi olmak üzere sosyal medyadan büyük tepki geldi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise çağrı yaparak, "Atatürk’e hakaret etmeye çalışırken terbiyesizliğini gösteren sözde hoca derhal görevden alınmalıdır." dedi.

  • Ege Postası
  • 31.05.2021 - 19:50

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın torunu, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un oğlunun icazet aldığı Ayasofya’daki törende imam, “Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir. Ya Rabbi, o zihniyetin bir daha bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma” diyerek Ayasofya’yı müzeye çevirenlere lanet okudu. 

İmamın kullandığı ifadeler büyük tepki çekti.

Konuyla ilgili sosyla medyadan açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "sözde hoca derhal görevden alınmalıdır" dedi.

Yücel paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

" 'Biliyorsan konuş âlim sansınlar, bilmiyorsan sus da adam sansınlar'. Cumhuriyet tarihi hakkında konuşup cahilliğini, bugün orada bir papaz vaaz vermiyorsa, bunu borçlu olduğu Atatürk’e hakaret etmeye çalışırken terbiyesizliğini gösteren sözde hoca derhal görevden alınmalıdır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.