Dolar 32,3771
%-0.19
Euro 34,7609
%0.06
Altın 2.436,140
%-0.1
Bist-100 9.985,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı Yücel'den gönderme: Sarayın birinde, sıradan bir gün!

CHP İl Başkanı Yücel'den gönderme: Sarayın birinde, sıradan bir gün!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından Şener Şen'in 'Namuslu' filminden bir kesit paylaşarak isim vermeden Cumhurbaşkanlığı'na göndermede bulundu. Yücel görüntüleri, "Sarayın birinde, sıradan bir gün" notuyla paylaştı.

  • Ege Postası
  • 01.09.2022 - 19:46

EGEPOSTASI- Türkiye son günlerde Sedat Peker'in 'rüşvet ve yolsuzluk ağı' iddialarıyla çalkalanıyor. İddialarda isimleri geçen kişilerden bazılarının Cumhurbaşkanlığı'nda görevli olmaları ve görevlerinden istifa etmelerinin ise yankıları sürüyor.

Muhalefet partileri iddialar hakkında bir bir suç duyurusunda bulunurken, kamuoyunda savcıların da harekete geçerek iddiaları soruşturmaları yönünde beklenti var.

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak isim vermeden Cumhurbaşkanlığı'na göndermede bulundu.

İl Başkanı Yücel, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı ve başrolünde Şener Şen'in oynadığı Türk komedi filmi 'Namuslu' filminden bir kesiti sosyal medya hesabından paylaşarak, "Sarayın birinde, sıradan bir gün" notuyla paylaştı. 

Film dönemin kara mizah yapıtlarından olup para tutkusunu mizahi bir şekilde ele almaktadır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.