Dolar 32,3781
%-0.32
Euro 34,7809
%-0.07
Altın 2.412,490
%-0.42
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli'de liste krizi

CHP Çiğli'de liste krizi

CHP'de 37.Olağan Kurultay süreci işliyor. 8 Kasım’da delege seçimleri öncesi üye listeleri ilçe bakanlıklarında 21 Ekim'de askıya çıkarıldı. 27 Ekim tarihine kadar askıda kalan listelere itiraz süreci sona erdi. 29 Ekim'e kadar ilçe yönetimleri itirazları karara bağladı. Ancak CHP Çiğli'de itiraz edilen listelerin askıya çıkarılmadığı iddia edildi. CHP Çiğli'de liste krizi

  • Ege Postası
  • 30.10.2019 - 14:49

EGEPOSTASI - CHP’de 37. Olağan Kurultay süreci 8 Kasım’da delege seçimleriyle başlayacak. CHP MYK tarafından belirlenen takvime göre üye çizelgeleri 21 Ekim’de askıya çıkarıldı. Üyeler, çizelgelerin askıdan indirileceği son gün olan 27 Ekim gününe kadar itirazlarını ilçe yönetim kurullarına yaptı. Varsa itirazların değerlendirilmesi ve üye çizelgelerinin son şeklini alması adına 29 Ekim Salı günü ilçe yönetim kurulları karara bağladı. Ancak Çiğli'de itiraz edilen listelerin askıya çıkarılmadığı iddia edildi.

Çiğli Belediyesi eski başkanlarından Metin Solak sosyal medya hesabından, “Çiğli CHP ilçede ayak oyunları... Üye listeleri askıya çıkarılmadı”  diye yazmasının ardından Egepostası’nın edindiği bilgilere göre; Çiğli’de üye listeleri askıya çıktı. Ancak itiraz edilen listelerin askıya çıkarılmadığı öne sürüldü. Üye listelerine itirazlar olduğu, ilçe yönetiminin bu itirazları acil gündemle toplanarak değerlendirdiği ve sonuca bağladığı ancak askıya çıkarmadığı ifade edildi.

Çiğli'de itiraz edilen listeler askıya çıkarılmadığı için belirsizilik sürerken, 31 Ekim tarihine kadar il başkanlığına itiraz süresi bulunuyor. Tüm itirazların değerlendirileceği son gün ise 2 Kasım olarak ilan edildi.

Öte yandan il başkanlığına yapılacak itiraz olmaması halindeyse tüm listeler kesinleşecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.