Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı'da bir sekreter krizi daha!

CHP Bayraklı'da bir sekreter krizi daha!

Görevden almalar ve istifalarla gündemden düşmeyen CHP Bayraklı'da iki görev değişikliği daha yaşandı. İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un ilçe sekreteri Mehmet Kaya’yı da görevden aldığı ve yerine Zehra Berk’i getirdiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 06.08.2021 - 13:47

EGEPOSTASI - Geçtiğimiz Aralık ayında seçimle göreve gelen 24 mahalle temsilcisini görevden alarak yerlerine atama yapmasıyla gündeme gelen CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş daha sonra ilçe yönetimiyle arasındaki anlaşmazlıklarla gündeme gelmişti. İlçe yönetiminde başını İlçe Sekreteri Kemal Kaygül’ün çektiği 6 yönetici Susmuş’un görevden alma karara şerh koymuştu. Gelişen sürecin kamuoyuna yansıması sonrası ilçe binasına giden Susmuş'un karar defterini bulamamasının ardından İlçe Sekreteri Kemal Kaygül hakkında tutanak tutmuştu. Yaşanan gelişmelerin ardından Başkan Susmuş, karar defterini ilçe başkanlığından çıkarması gerekçesiyle Kaygül’ü görevden almıştı. Görevden almaların ilçede ardından istifalar ve yönetimin düşürülmesi iddiaları gündeme gelmiş, yönetimde bazı isimler harekete geçmiş ve Susmuş başkanlığındaki yönetimin düşürülmesi için imza toplamıştı.

İLÇEDE 2 GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Bir süredir sakin günlerin yaşandığı CHP Bayraklı'da yeniden hareketli süreç başladı. Başkan Susmuş’un Kaygün’ün ardından ilçe sekreterliği görevine getirdiği Mehmet Kaya’yı da görevden aldığı ve yerine Zehra Berk’i getirdiği öğrenildi. Başkan Susmuş’un ilçe sekreteri değişiminin yanı sıra Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali İzzettin Uğurlu’yu da kendisinin istifa etmesi için imza verdiği gerekçesiyle görevden aldığı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.