Dolar 32,2455
%-0.03
Euro 34,7215
%0.03
Altın 2.401,370
%0.04
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir’den önemli destek: Eğitimler bu hafta başlıyor

Büyükşehir’den önemli destek: Eğitimler bu hafta başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ‘haftalık not defterini’ paylaştı. İlçe başkanlarıyla yapılan toplantıların bu hafta tamamlanacağını ifade eden Soyer, eksikliklerin gözden geçirildiğini söyledi. Soyer, “Bugüne kadar yeterli hizmeti alamamış İzmir’in dezavantajlı semtleri için de ‘çözüm ekipleri’ oluşturduk” dedi. Soyer ayrıca 7-14 ya yaş grubu öğrenciler, okul öncesi çocuklara uzman kadromuzla çevrimiçi eğitimlerin bu hafta başlayacağını müjdeledi.

  • Ege Postası
  • 05.10.2020 - 09:45

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şeffaf belediyecilik anlayışıyla başlattığı ‘haftalık not defterini’ yayınladı. Başkan Soyer, not defterinde geçtiğimiz hafta yapılanları aktarırken gelecek dönemde yapılacaklar hakkında da bilgi verdi.

İlçe belediye başkanlarıyla geçtiğimiz haftalarda başlanan 500 gün toplantılarının bu hafta tamamlanacağını belirten Soyer, “Bu toplantılarda seçimden bu yanageçen 500 günü değerlendirip eksikleri gözden geçiriyoruz. Gücümüzü birleştirip hizmet hızımızı artıracağız. Ayrıca bugüne kadar yeterli hizmeti alamamış İzmir’in dezavantajlı semtleri için de ‘çözüm ekipleri’ oluşturduk. Ekiplerimiz ile beraber Konak’ın Yenidoğan, Küçükada, Lale, Vezirağa, Buca’nun Göksu, İnönü veMustafa Kemal mahallelerini ziyaret ettik. Eksiklerini tespit ettik. Kent merkezine uzak semtlere pozitif ayrımcılık yaparak hizmette adaletisağlayacağız” ifadelerini kullandı.

KENT BELLEĞİ VURGUSU

Basmane’deki Yıldız Sineması ve Bıçakçı Han’ın Büyükşehir tarafından alındığını hatırlatan Başkan Soyer, “En kısa sürede restorasyon çalışmalarının tamamlayarak İzmirli’nin hizmetine sunacağız. Kent belleğinin yok olmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

EĞİTİMLER BAŞLIYOR

Başkan Soyer, Büyükşehir’in hayata geçirdiği yeni bir hizmeti de müjdeleyerek, “Uzaktan eğitim gören 7-14 yaş yaş grubu öğrenciler, okul öncesi çocuklara uzman kadromuzla çevrimiçi eğitimlere bu hafta başlıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.