Dolar 32,2004
%0.06
Euro 34,8756
%0.07
Altın 2.462,940
%0.05
Bist-100 10.899,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bülent Tercan aday adaylığı başvurusunu yaptı

Bülent Tercan aday adaylığı başvurusunu yaptı

Partili – partisiz tüm İzmir’de gencinden yaşlısına, erkeğinden kadınına büyük destek alan, uzlaşmacı, samimi ve çalışkanlığı ile tanınan Destinasyon İzmir Başkanı, ETİK Başkan Yardımcısı, Turizmci Sanayici Dursun Bülent Tercan, 12.02.2015 saat 13.00'da Çeşme AK Parti Yönetim kurulu üyesi, ARGE sorumlusu Ayhan TERCAN ile birlikte İzmir AK Parti binasına gelerek, İzmir AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ŞİMŞEK'e Milletvekilliği adaylık başvuru dosyasını teslim ederek, resmen AK Parti İZMİR 1. Bölge Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu yaptı.

  • Ege Postası
  • 12.02.2015 - 18:30
İzmir AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ŞİMŞEK, Dursun Bülent Tercan’a şans ve başarı diledi. AK Partinin Haziran 2015 seçimlerinde İzmir’de büyük bir başarıya imza atacağına inancının tam olduğunu, İzmir AK Parti İl Başkanı Bülent DELİCAN Beyin göreve geldiği günden beri, teşkilatta gencinden yaşlısına büyük bir dayanışmanın ve heyecanın yaşandığını belirtti. 

Dursun Bülent TERCAN, Mehmet ŞİMŞEK’e teşekkür ederek, İzmir turizmini hak ettiği yerlere getirmek için aday adayı olduğunu, Allah nasip eder, görev verilirse, önüme büyük hedefler koyuyorum. İzmir’e havayolu ile yılda 5 milyon turist gelecek diyorum. İzmir turizm kalesi olacak diyorum. EGE inanç ve kültür turizminde atağa kalkacak diyorum. Bunları yine İzmirli ile hep birlikte başaracağımıza inanıyorum. Allah utandırmasın, hayırlısı olsun, dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.