Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor 3 puan aşkına

Bucaspor 3 puan aşkına

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynadığı 4 karşılaşmadan galibiyet çıkaramayan düşme potasındaki Bucaspor, yarın kendisi gibi tehlike bölgesinden kurtulmaya çalışan Keçiörengücü'ne konuk olacak.

  • Ege Postası
  • 03.10.2015 - 13:53
Ankara Aktepe Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Volkan Şeker yönetecek. Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı golcü Melih ile sakatlıkları bulunan sol kanat Erkan, sağ kanat Emre ve forvet Yasin görev alamayacak.

Hafta içinde sol ayak bileğinde ağrı olan orta saha oyuncusu Burakcan ise görev verilmesi durumunda forma giyebilecek. Teknik Direktör Tolga Doğantez başkent deplasmanından 3 puanla döneceklerine inandığını söyledi. Genç bir ekibe sahip olduğunu ifade eden Doğantez, "Son haftalarda yükselen bir performansımız var. İyi oyunumuzu sonuca yansıtarak ilk galibiyetimizi almayı planlıyoruz" dedi.

BUCASPOR
Ömer - Sancar, Tahacan, Adil, Abdullah, Berkin, Ferhat, Burakcan, Batuhan, İbrahim, Deniz

Yönetimden Doğantez'e güvenoyu
BUCASPOR Teknik Direktörü Tolga Doğantez ve ekibi, yönetim kurulu ile yemekte bir araya geldi. Doğantez'in sahibi olduğu Manavkuyu Bolu Mangal Restoran'da bir araya gelen kurmaylar Keçiörengücü sınavı öncesi birliktelik mesajları verdi. Başkan Çetin Kayışlı, Tolga Doğantez'e güvendiklerini belirterek, "Hocamızın enerjisi ve futbol bilgisi takımımızı çok ileriye taşıyacaktır" şeklinde konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.