Dolar 44,4796
%0.08
Euro 51,2235
%0.47
Altın 6.545,880
%1.52
Bist-100 12.670,00
%0.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da gençliğin buluşma noktası: Üzüm Cafe

Buca’da gençliğin buluşma noktası: Üzüm Cafe

Buca Belediyesi tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tınaztepe Yerleşkesi’nin yanı başında hayata geçirilen Üzüm Cafe, uygun fiyatları ve zengin menüsü ile üniversite gençliğinin vazgeçilmez adresi haline geldi. Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman, “Gençlerimizin hayatın her alanında kendilerini özgür ve mutlu hissedebilmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 31.03.2026 - 09:59
  • Güncelleme: 31.03.2026 - 15:43

Buca Belediyesi, sosyal belediyecilik vizyonu çerçevesinde öğrenci dostu çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi’nin karşısındaki Tarık Akan Gençlik Merkezi’nin giriş katında hizmete açtığı Üzüm Cafe, hem lezzetleri hem de sunduğu sosyal ortamla öğrencilerden tam not aldı. Haftanın 6 günü hizmet veren Üzüm Cafe, sıcak ve soğuk kahve seçeneklerinden zengin fastfood menüsüne, ev yapımı tadındaki mantı ve makarnalardan tatlılara kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Özellikle öğrenci bütçesini yormayan fiyat politikası, kafeyi bölgedeki en popüler mekânlardan biri haline getirdi.

“GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Gençlerin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirten Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman, şunları söyledi:

“Eğitim kenti Buca’mızda üniversiteli arkadaşlarımızın sadece derslerine odaklanabilmelerini, sosyal hayattan kopmadan keyifli vakit geçirebilmelerini istiyoruz. Üzüm Cafe’yi onlara destek olmak, bütçelerine katkı sağlamak amacıyla açtık. Gençlerimizin hayatın her alanında kendilerini özgür ve mutlu hissedebilmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

ÖĞRENCİLER ÇOK MEMNUN

DEÜ’de öğrenci olan Elif Kahraman, Üzüm Cafe’yi dersten sonra öğlen yemeği için tercih ettiğini söyleyerek, “Dışarıda yemek benim için maddi anlamda çok uygun değil. Burası bütçeme çok hitap ediyor. Görkem Başkan’ımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

DEÜ Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Muhammet Efe ise “Dışarıda bu fiyatlara kahve ve diğer ürünleri bulmamız mümkün değil. Son zamanlarda özellikle bazı menülerde kampanya yaptılar. Öğrenci olarak bütçemiz açısından fiyatlar çok uygun kalıyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.