Dolar 32,6018
%-0.58
Euro 34,9895
%-0.72
Altın 2.442,690
%-0.1
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da ikinci Büyükalmus krizi! Arslan’a karşı liste çıkaracak

Buca'da ikinci Büyükalmus krizi! Arslan’a karşı liste çıkaracak

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Cafer Büyükalmus, Buca’da yola devam kararı verilen İlçe Başkanı Mustafa Arslan’a karşı başkan adayı olacağını açıklayarak, “Buca İlçe Başkanlığı’na aday olacağım için istifa ettim. Sonuç ne olursa olsun partinin neferi olarak yolumuza devam edeceğim” dedi. Öte yandan bir önceki dönemde yine mevcut ilçe başkanı Neşat Arslan’ın karşısına aday olarak çıkan Büyükalmus, yapılan tüm ikna çabalarına rağmen geri adım atmamıştı. Buca'da ikinci Büyükalmus krizi

  • Ege Postası
  • 21.03.2018 - 12:21

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Cafer Büyükalmus, Buca İlçe Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

Buca’da AK Parti Genel Merkez tarafından mevcut başkan Mustafa Arslan ile yola devam kararı verilmesine karşın, Arslan’a rakip olarak ilçe başkanlığı için aday olacağını açıklayan Cafer Büyükalmus, Egepostası’na konuştu.

PARTİ BİZİM PARTİMİZ, SONUÇ NE OLURSA OLSUN…

İl yönetim kurulu üyeliğinden istifa nedenini, “Buca İlçe Başkanlığı’na aday olacağım için istifa ettim. Sonuç ne olursa olsun partinin neferi olarak yolumuza devam edeceğim” şeklinde açıkladı.

GENEL MERKEZE BAĞILIYIZ AMA BİZE KARŞI TEVECCÜH VAR

Genel merkezin kararına karşı çıkmak değil demokratik hakkını kullanarak aday olacağını belirten Cafer Büyükalmus, adaylığının huzursuzluk yaratmasına da izin vermeyeceğini söyledi:

“Parti bizim partimiz. Ancak ilçe başkanlığında teveccühte farklılık oldu. Genel merkezin aldığı her karara uyarız. Burada sadece biraz farklı şeyler olabilir. Yıllardır Buca’da yaşıyorum. Ak Parti Buca teşkilatlarında yaşadım. Buca bizim memleketimiz. 25 yıldır oradayız. Teveccüh var bana karşı. Böyle bir karar verdik. Genel merkeze her zaman bağlıyız.”

BAYRAKLI’DA KURKUT’UN ADAYLIĞI KABUL EDİLMEMİŞTİ

En son Bayraklı’da yola devam kararı verilen Özgür Hızal’a karşı Cemil Kurkut rakip olmuştu.  Hızal’a rakip liste çıkaran ve listesini Divan Kurulu’na zamanında teslim eden Cemil Kurkut’un adaylığı, Divan Başkanı İshak Gazel’in isimleri okuması sırasında yaşanan imza veren-vermeyen tartışması ile salonda hazır bulunan-bulunmayan delege sıkıntısı nedeniyle kabul edilmemiş ve kongrede  arbede ve tartışma yaşanmıştı.

BİZ HİÇBİR HUZURSUZLUĞUN İÇİNDE OLMAYIZ

Cafer Büyükalmus, 25 Mart Pazar günü Serdar Yereli Spor Salonu’nda yapılması beklenen Buca İlçe Kongresi’nde aynı sıkıntının yaşanmaması için hazırlıklı olacaklarını ve parti içinde huzursuzluk ya da tartışmaya mahal vermeyeceklerini sözlerine ekledi:

“Temennimiz öyle bir şey yaşanmaz inşallah. Biz hiçbir huzursuzluğun içinde olmayız.”

ÖNCEKİ DÖNEM DE ADAY OLMUŞ, GERİ ADIM ATMAMIŞ VE KONGRE İPTAL EDİLMİŞTİ

Öte yandan bir önceki dönemde yine mevcut ilçe başkanı Neşat Arslan’ın karşısına aday olarak çıkan Dr. Cafer Büyükalmus, yapılan tüm ikna çabalarına karşın kararından geri dönmemiş, bunun üzerine Buca ilçe kongresi iptal edilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.